Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a barátnőd mérges rád? =S
Kértél már bocsánatot tőle? Lehet az is megteszi. Elmondod, hogy mennyire sajnálod és hogy nem úgy gondoltad.
(Ha kértél, akkor bocsi:) )
Bocsánatot kértem tőle, és a válasz amit kaptam elég lehangoló volt:( (,,Nem érdekel...")
Ez a másik verzió nem olyan rossz, de félek hogy elveszítem. Tényleg nagyon szeretem.
Attól függ mivolt az az "ártatlan vicc"
Első válaszolónak szerintem az hogy találkozik egy másik csajjal kicsit sem jó ötlet a bnője csak még jobban haragudna rá, szóval ezt felejtsd el, ha te bántod meg akkor nem még neked kell játszani a sértődöttet.
Tévedsz az 1. válaszolónak van igaza voltam már ilyen esetben nekem bejött:)
Ha hallgatsz rám megfogadod az 1. válaszoló tanácsát!
sok sikert:)
Első kommentelő már bocs de ez a legidiótább elképzelés amit tehetsz 1 haragos nővel szemben.Látszik hogy baromi tapasztalt lehetsz...!
Én azt javaslom hogy ne hagyd békén.Szerintem elvárja ilyenkor hogy kicsit nyalizz neki,bocsánatot kérj keresd meg ilyesmi.Nem kiskutyaként kell utána rohanni de azért keresni kell nem szabad békén hagyni főleg nem olyat h másik nővel találkozgatni ez elég primitív elképzelés.Meg fog enyhülni ha igazán szeret akkor neki is hiányzol csak biztos ilyen makacs természet:) Vagy ha nem laksz tőle túl messze lepd meg őt saját magaddal!
Hát az első tanácsát nem fogadtam meg, mivel én is úgy gondolom, hogy ezzel csak még nagyobb haragot keltettem volna.
Egyszerűen elmentem hozzá, vittem neki egy meglepetést és személyesen bocsánatot kértem. Probléma megoldva, kösz mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!