Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ha a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha a barátnőd mérges rád? =S

Figyelt kérdés
Ma egy félresikerült vicc miatt azt mondta hogy ne is gondoljak rá, hagyjam őt ma békén.. 3-4 Napja nem láttam és már nagyon hiányzik, ezt ő is tudja, még is ezt írja. Ilyenkor mit lehet tenni?
2010. jan. 13. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csinálj magadnak valami ártatlan szabadidős programot egy másik nővel. Intézd úgy, hogy ez az információ visszajusson hozzá. Pánikszerűen igyekezni fog békülni. Ha nem, akkor meg már úgyis mindegy.
2010. jan. 13. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Kértél már bocsánatot tőle? Lehet az is megteszi. Elmondod, hogy mennyire sajnálod és hogy nem úgy gondoltad.

(Ha kértél, akkor bocsi:) )

2010. jan. 13. 11:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Bocsánatot kértem tőle, és a válasz amit kaptam elég lehangoló volt:( (,,Nem érdekel...")

Ez a másik verzió nem olyan rossz, de félek hogy elveszítem. Tényleg nagyon szeretem.

2010. jan. 13. 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni, de ha engem megbánt a barátom és látom rajta, hogy tényleg sajnálja és bocsánatot is kér én egyből megbocsátok neki, mert annyira szeretem. Lehet, hogy a te barátnődnek ez csak egy ürügy volt, különben nem csinált volna ekkora hisztit az egészből. Mondjuk nem tudom mivel bántottad meg, de annyira súlyos nem lehet nem?
2010. jan. 13. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Attól függ mivolt az az "ártatlan vicc"

Első válaszolónak szerintem az hogy találkozik egy másik csajjal kicsit sem jó ötlet a bnője csak még jobban haragudna rá, szóval ezt felejtsd el, ha te bántod meg akkor nem még neked kell játszani a sértődöttet.

2010. jan. 13. 12:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Tévedsz az 1. válaszolónak van igaza voltam már ilyen esetben nekem bejött:)

Ha hallgatsz rám megfogadod az 1. válaszoló tanácsát!

sok sikert:)

2010. jan. 13. 13:47
 7/11 anonim ***** válasza:
az előző vagyok:mi volt az az ártatlan vicc?
2010. jan. 13. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Első kommentelő már bocs de ez a legidiótább elképzelés amit tehetsz 1 haragos nővel szemben.Látszik hogy baromi tapasztalt lehetsz...!

Én azt javaslom hogy ne hagyd békén.Szerintem elvárja ilyenkor hogy kicsit nyalizz neki,bocsánatot kérj keresd meg ilyesmi.Nem kiskutyaként kell utána rohanni de azért keresni kell nem szabad békén hagyni főleg nem olyat h másik nővel találkozgatni ez elég primitív elképzelés.Meg fog enyhülni ha igazán szeret akkor neki is hiányzol csak biztos ilyen makacs természet:) Vagy ha nem laksz tőle túl messze lepd meg őt saját magaddal!

2010. jan. 13. 14:22
 9/11 anonim ***** válasza:
És még had tegyek hozzá annyit hogy az olyan módszer hogy megsérted a barátnődet aztán féltékennyé is teszed egyszerű megalázás és kihasználás.Gondold ezt el fordított helyzetben hülyegyerek!Lenne 1 barátnőd akit nagyon szeretsz(már ha képes vagy ilyesmire)megbánt téged valamivel,te megharagszol utána még neki áll feljebb és pasizik.Nem elküldenéd a francba??(első kommentelő meg aki egyetértett vele)
2010. jan. 13. 14:24
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát az első tanácsát nem fogadtam meg, mivel én is úgy gondolom, hogy ezzel csak még nagyobb haragot keltettem volna.

Egyszerűen elmentem hozzá, vittem neki egy meglepetést és személyesen bocsánatot kértem. Probléma megoldva, kösz mindenkinek!:)

2010. jan. 14. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!