Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlélheti a kapcsolatunk azt hogyha feljelentem az anyját?
Én bízom benne hogy igen mert a feljelentést mindenképpen meg akarom tenni, olyat tett ellenem.
Tehát a fürdőszobában voltam(egy szál törölközőben) mikor az anyja bejött és beszólt. Én visszaszóltam mire nekem esett:hajamnál fogva kirángatott a nappaliba. Én szóltam hogy hagyja abba mert még lejön rólam a törölköző,de nem...addig rángatott míg tök pucéran szerencsétlen/gáz szituációban próbáltam lefejteni a kezét a frizurámról.Majd egyszercsak leszorított a kanapéra és tök nagyot behúzott nekem ököllel(de akkorát és úgy mint az akciófilmekben egyik férfi szokott a másiknak). Erre belőlem is kijött az állat és lerúgtam magamról hogy csak puffant a parkettán és jajgatott. Én felöltöztem és eljöttem tőlük. A barátom egyelőre értetlenkedik miért nem vagyok náluk,hisz az anyja nem mondta el. Hát igen gondolom tudja hogy ő a ludas.Mindenesetre szerintem mellettem állna ha feljelenteném az anyját emiatt, csak nem ismerem a statisztikát ki mellé állnak a fiúk ilyenkor mégis
Mivel nem lett 8 napon túli sérülésed és bizonyítani amúgy se tudod (főleg mivel nem azonnal mentél hanem gondolom órák/ napok már elteltek) rendőrségre felesleges menned.
Egyszerűbb ha a barátodnak elmondod.
Azt nem irtad le hogy előtte milyen volt a kapcsolatotok, és hogy milyen minőségben zuhanyoztál ott, mit kerestél ott stb.
Én oda nem mennék többet de a srácnak érdemes lenne elmondanod.
Arra viszont készülj, hogy ha jó a kapcsolatuk te leszel kigólyózva, akármennyire is hisz neked a barátod. Az anyja az első (de tényleg csak akkor ha nagyon jó a kapcsolatuk.)
Rendőrségre tényleg értelmetlen menned, azon kívül hogy ott leszel fél napot, esélyes hogy még a nőt se fogják beidézni vagy egyszerűen letagadja és szépen lezárják az ügyet.
29L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!