Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlélheti a kapcsolatunk azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlélheti a kapcsolatunk azt hogyha feljelentem az anyját?

Figyelt kérdés

Én bízom benne hogy igen mert a feljelentést mindenképpen meg akarom tenni, olyat tett ellenem.

Tehát a fürdőszobában voltam(egy szál törölközőben) mikor az anyja bejött és beszólt. Én visszaszóltam mire nekem esett:hajamnál fogva kirángatott a nappaliba. Én szóltam hogy hagyja abba mert még lejön rólam a törölköző,de nem...addig rángatott míg tök pucéran szerencsétlen/gáz szituációban próbáltam lefejteni a kezét a frizurámról.Majd egyszercsak leszorított a kanapéra és tök nagyot behúzott nekem ököllel(de akkorát és úgy mint az akciófilmekben egyik férfi szokott a másiknak). Erre belőlem is kijött az állat és lerúgtam magamról hogy csak puffant a parkettán és jajgatott. Én felöltöztem és eljöttem tőlük. A barátom egyelőre értetlenkedik miért nem vagyok náluk,hisz az anyja nem mondta el. Hát igen gondolom tudja hogy ő a ludas.Mindenesetre szerintem mellettem állna ha feljelenteném az anyját emiatt, csak nem ismerem a statisztikát ki mellé állnak a fiúk ilyenkor mégis

2014. aug. 10. 15:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel az anyját, az, hogy a srác mit reagálna ne tartsd szem előtt, hanem a saját testi épségedet.
2014. aug. 10. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Bizonyítanod kéne a rendőrségen, mond el a pasidnak ha ismeri az annyát akkor neeked fog hinni
2014. aug. 10. 15:24
 3/12 anonim ***** válasza:
jelentsd fel
2014. aug. 10. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem kell bizonyítania semmit a rendőrségen... Majd az ügyész bizonyítja, ha vádemelésre kerül sor.
 5/12 anonim ***** válasza:

Rosszul érzem magam miatta, de megnéztem volna. :/

Amúgy ne keverd bele a zsarukat. Beszélj a barátoddal!

6/12 anonim ***** válasza:
gondold at mi a fontosabb. es szerintem igen is jelents fel!
2014. aug. 10. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Nagyon ciki helyzet. Azért gondold végig megéri e a procedúrát. Én inkább hanyagolnám a boszorkányt. A fia meg döntsön.
2014. aug. 10. 15:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Jezusom,komolyan jelentsd fel!!!!! azt a pofatlan...

senkije nem vagy neki hogy hozzad erjen egy ujjal is

2014. aug. 10. 15:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem látnak szívesen minek mész oda?

Hagynám az egészet családostul.

2014. aug. 10. 15:38
 10/12 anonim ***** válasza:
felesleges feljelenteni ha nem szenvedtél semmi sérülést akkor úgyse lesz belőle semmi felveszik a jegyzőkönyvet aztán kb megy is a sülyésztőbe
2014. aug. 10. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!