Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomtol 4 honap alatt meg soha nem kaptam semmit. Se egy virag, se egy csoki, semmi. Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 14:33
11/20 anonim válasza:
ritka nagy tahó az ilyen ....
F/19
12/20 anonim válasza:
Most elgondolkodtam. Fél éve vagyok együtt a párommal, és még én sem kaptam semmit. Vitt már vacsorázni, moziba, stb., de még nem kaptam ajándékot. Csak az a különbség, hogy nekem ez magamtól eszembe sem jutott, mert nem érdekel, hisz nem ezekért vagyok vele. Illetve amúgy sem vagyok egy érzékeny és érzelmes nő, a virágot feleslegesnek tartom, mert elhervad és kidobjuk, a csokit megveszem magamnak, kb. alapvető élelmiszer nálam, nem különlegesség. Ékszert nem hordok, csak bizsut, de azt én szeretem kiválasztani magamnak. Én se vettem még neki semmit, csak rendszeresen főzök olyan ételeket, amiket szeret. Mi inkább az élmények hívei vagyunk, nem a kézzel fogható, felesleges kacatokra vágyunk.
13/20 A kérdező kommentje:
Epp beteg vagyok (honapok ota sajnos), es talan ilyenkor csak egy kis figyelmessegre varom. Hetente veszek viragot magamnak, hogy legyen valami szep is itthon. Valahogy jol esne , ha pl. egyszer hozna o.
2014. aug. 10. 18:06
14/20 anonim válasza:
Akkor ezt mondjuk közölhetnéd vele... A legtöbb férfi nem foglalkozik ezekkel, és maguktól nem fogják kitalálni, hogy te most épp mit akarsz. Soha nem értettem, ha egy nő megsértődik azon, ha a férfi nem azzal a gondolattal ébred, amivel ő. Kommunikáció egy kapcsolat alapja. Ha akarsz valamit, mondjad, de ne várd, hogy magától megtegye, mert férfi és pláne ne sértődj meg azon, hogy nem teszi, ha nem mondod neki. Lehet, elég lenne egyszer megemlíteni neki, hogy vágysz egy kis figyelmességre, és próbáljon meg néha a kedvedben járni, és utána magától is mindig eszébe jutna.
15/20 anonim válasza:
Most ezt így végiggondolva én sem vagyok valami figyelmes barát... :( mindig kapok reggelit, kedvemben jár a barátnőm de én meg egyszerűen nem tudok olyan lenni vele mint ő velem. Egyszerűen balf asz vagyok. Csoda hogy még velem van .... heh ezért jó ilyen kérdéseket meg válaszokat olvasni.
16/20 A kérdező kommentje:
Utoslonak:
akkor legalabb valakinek segitett a kerdesem :)
Lepd meg valamivel a baratnodet !
2014. aug. 10. 19:49
17/20 anonim válasza:
Szerintem csak azért nem vett neked semmit, mert nem gondolja hogy neked ez jólesne. Mond el neki, hogy Te szeretnél néha valami kedvességet kapni tőle, mert neked szükséged van rá, de hogy mit vesz neked azt rád bizod.. Nekem meg már kellemetlen, mert ott akarom hagyni a barátomat, de mindig megvesz nekem mindent, nagyobb dolgokat is, ez se jó, mert igy meg lekötelezettnek érzem magam.
18/20 anonim válasza:
Azt hittem, nagyobb felháborodást fog kiváltani a kérdésed, de ezekszerint manapság már egyáltalán nem természetes, hogy a férfi virágot vesz a nönek, és az sem természetes, hogy a férfi ajándékoz (vagy legalább kezdeményez). Szerintem nagyon szép gesztus, sajnos vannak hölgyek, akik nem díjazzák, vagy mondjuk egy virág miatt szóba se állnak velem (azt hiszem, nekik nem a gesztussal volt bajuk, hanem azzal, hogy nem várták), de vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy a jelenlegi barátnöm nagyon tud örülni egy szál virágnak :)
19/20 anonim válasza:
És lemaradt, szerintem vegyél neki Te valami apróságot, ez elégerös "célzás", hátha észbekap :) Egyébként soha nem gondoltam volna, hogy egy lánynak fogom azt tanácsolni, hogy a barátjának vegyen valamit, mivel szerintem ez nem várható el, de most mégis azt teszem...
20/20 anonim válasza:
Szimplán figyelmetlen és kissé bunkó. Több válaszoló azonnal neked ugrott mert csak annyit képesek leszűrni belőle, hogy anyagias vagy. 4 hónap alatt semmi az még oké, de az, hogy magának megvesz minden szart, mikor tudja hogy veled együtt lesz, de rád nem gondol, miközben te folyton a kedvében jársz ez már tahóság. Természetesnek veszi, hogy kedveskedsz neki.
2 lehetőség:
1) tedd neki ezt szóvá vagy utalj rá
2) szokj le róla, hogy ellátod és a kedvében jársz folyton, akkor lehet észbe kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!