Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellő bizalom nélkül van esély tovább?
Az a helyzet hogy elvesztettem a bizalmam a barátnőm felé. Van neki egy régi pasija, akivel nem jöttek össze, különböző okok miatt, ez a pasi neki olyan lelki társ szerű akivel meg tud mindent beszélni, amit mással nem nagyon. Legalábbis ezt mondja. Viszont nekünk volt pár alkalom mikor szakítás közeli volt a kapcsolat, 1-2 hét mosolyszünet volt, ezek után kiderült hogy ő ekkor persze áthívta a "lelki társát" beszélgetni, és nem csak beszélgettek, vele vígasztalódott. Megbocsájtottam, mert úgy éreztem, most is úgy érzem hogy szeretem. De már nem bízom benne. Azt kértem tőle hogy én csak úgy tudom folytatni ezt a kapcsolatot, és úgy tudom belerakni magam 100%osan, hogyha ő megszakítja a kapcsolatot azzal a pasival. Egyszer már mondtam neki, de akkor aztmondta hogy erre nem hajlandó. Azt szeretné hogy tarthassa vele a kapcsolatot, de aztmondta hogy csak baráti szinten, mert jó vele beszélgetni. De én sajnos nem bízom benne, mert mindig arra gondolok ha épp nem vagyok vele, hogy akkor biztos most is áthívja, és biztos nem csak beszélgetnek. Nem tudom, ez olyan nagy kérés hogy a kapcsolatunk érdekében inkább zárja le azt a dolgot, és ne legyenek barátok sem, mert én így nem tudok megbízni benne sajnos. Nem tudom mit kellene tenni.
Á ez hosszúra sikerült, nem fogja elolvasni senki. :(
Húh, ez komplikált esetnek tűnik. Először is amondó vagyok, hogy ha veled is ugyanolyan őszinte kapcsolaton belül, mint vele (mondjuk veled kellene megbeszélje a gondjaitokat nem egy ilyen-olyan baráttal) akkor nincs akkora gond, mint gondolnánk. De ha veled nem annyira őszinte, akkor jönnek a gondok. Először is tenned kell érte, hogy benned is ugyaúgy megbízzon, mint benne. Ezek után már kérd meg, hogy inkább veled legyen őszinte, a másik csak maradjon meg baráti szinten. Merthát ez egy kapcsolat alapköve. Te pedig próbáld meg azt, hogy nem kényszeríted ilyen hirtelen változásra (fájdalmas tud lenni...tapasztalat...). Nehéz lesz, de ha eléggé szeretitek egymást, akkor megoldódik. Ha meg nem, akkor talán jobb is ha nem...
Húh, ez is hosszú lett. Remélem elolvasod :)
Az hogy megbíztok egymásban az az alapja mindennek.Szerintem, ha már nincs meg a kellő bizalom akkor sajnos nincs értelme egésznek.És erre nagyon kell vigyázni,hogy ne csalódjunk a másikban,mert ha ez már egyszer előfordult akkor mindig eszedbe fog jutni később.
És az már szerintem nem az igazi.:S
Köszi első válaszoló! Az a helyzet hogy bennem is megbízik, és őszinte, nekem is elmondja a gondjait, én meg is hallgatom, meg odafigyelek rá. De szerintem vele valamilyen szinten jobban meg tudja beszélni a dolgokat, olyan az a másik pasi mint a legjobb barátnő, csak pasiban, akivel jól eldumál mindenről. Viszont ha azt nézzük akkor velem szemben egyáltalán nem jelenik meg ez negatívumként, szóval foglalkozik velem ugyanúgy, meg odafigyel rám, meg velem van amikor kell.
Másik válaszolónak is igaza van, mert sajnos sokszor eszembe jut a bizalomhiány miatt, hogy mit csinálhat, és hogy tényleg őszinte e.
Sokan nem tudják, pedig így van:
A szerelem is csak 1 emberen múlik. A másikat nem tudod megváltoztatni, ezért csak magadra számíthatsz. Vagy elfogadod, hogy a csajod ilyen, és tovább szereted, vagy nem. Én mondjuk nem folytatnám. Szar dolog, amikor már csak a megszokás miatt van együtt 2 ember, és nem akar semmi újat belevinni a történetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!