Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jó ajándék lenne a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ajándék lenne a barátnőm 18. szülinapjára?

Figyelt kérdés

arra gondoltam veszek neki 18 szál vörös rózsát és mellé esetleg egy szív alakú medált amiben a monogramunk van és egyik nála lesz a másik nálam most leszünk 3 hónaposak szerintetek nem korai ez a szíves dolog még?

Ha valakinek van valami jobb ötlete szívesen várom.

2010. jan. 13. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

A rózsás ötlet nem túl jó mert páratlan számú virágot illik adni lánynak, pl 19. szülinapra tök jó lenne.

A medálos nem rossz...

2010. jan. 13. 09:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy az, hogy 3 hónap, vagy 3 év, ha mélyek az érzelmeitek nem korai. Vegyed bátran! Ráadásul a 18.-at ez ember általában megjegyzi, és bárhogy alakul majd köztetek a jövő, biztos hogy szép emlék marad.
2010. jan. 13. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy szál rózsa többet mond, mint 18, de ha ennyit szeretnél, adj neki ennyit. (Én biztos nem akadnék ki, hogy de bunkó a pasim, páros számú virágot adott, hanem örülnék neki, meg a virágnak is)
2010. jan. 13. 09:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát most nem tehetek róla hogy a 18 páros szám de valami emlékezetes akarok és a 18 szülinapjára nem fogok 19 szál rózsát venni. És arra a 18 rózsára meg biztos vissza fog emlékezni később is. Meg csak egy szállal elé állni mégis csak 18. szülinap ez.
2010. jan. 13. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a medál giccses,nem bántani akarlak de minden 3.embernek van ilyen.
2010. jan. 13. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó mindegyik! Én a 20. szülinapomra kaptam 20 szál vörös rózsát, örültem nagyon, igaz célozgattam is, hogy az jó lenne! :P
2010. jan. 13. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon jó ötlet mindkettő, legalábbis nekem tetszene:) 16L
2010. jan. 13. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Szija szerintem jó az ötlet bár csinálhatnád úgy h 17 szál rózsát és egy műt..abból érezni fogja h örökké szeretni fogod:)és én örülök h vannak még ilyen pasik is a Földön..nem mintha nekem nem ilyen lenne a barátom:$14/lány
2010. jan. 13. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem ez édes, és abszolút nem akadnék fenn a páros számú rózsán :D

17/L

2010. jan. 13. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!