Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom noje?
a legjobb baratom nemreg bemutatta az uj nojet. kiderult h futolag ismerem. egyszer osszefekudtunk a csajjal egy buliban. es miota ujra talalkoztunk csak arra az estere gondolok.
megkert a csaj h semmit ne mondjak. azt jatszuk h mi soha nem taliztunk meg.
el kene mondanom h en mar lefekudtem vele? 24F
Agnes Crumplebottom
Idióta -.- Miért lenne ribi ? Egy lány nem szexelhet vagy mi ? A kérdezőt miért nem ribized le? Hányás vagy ember...
Jó, persze lehet hogy nem, de miért nem akarja a csaj elmondani? Ha nem számít a múlt, csak ami most van (ami szerintem hülyeség, de mindegy), akkor nyugodtan elmondhatná akár, nem? Szerintem nem jó dolog, ha titkolózni kell az embernek a párja előtt.
A kérdező se szimpi, de nem ő a kérdés tárgya. Szexelhetnek a lányok is, de akkor vállalja is fel, mert vannak emberek akik nem szívesen lennének együtt olyan emberrel, akik bulikban fekszenek le idegenekkel és szerintem ha már valaki összejön valakivel, akkor joga van ismerni is hozzá azt az illetőt.
A kérdező gáz ahogy van.
Egyrészt undoritó barát, mert most is a kérdése arra irányul, hogy újra megdugná a csajt.
Nem a lelkiismeretessége vezérli amikor azon gondolkodik elmondja e a barátnak hogy volt egy kalandja a nővel, hanem a kapcsolatot akarja szétrombolni, mert neki kell a csaj legalább egy alkalomra még.
Hát nekem ilyen barát nem kellene, majd talán a legjobb haver is rájön, hogy kit tart barátnak.
Amúgy ha a kapcsolatba belerombol se fogja a csajt újra megdugni, mert a lány aligha értékelné pozitívan a kitárulkozását a kalandról. Amúgy ha van esze a lánynak és a kérdező kitálal a barátnak akkor a lány letagadja azzal, hogy a kérdező próbálkozott egy buliban, de el lett utasítva. És mivel kellően jelentéktelen figura, elsőre meg se ismerte amikor a párja bemutatta neki.
Az hogy nem kell titkolózni a kapcsolatban hülyeség.
Én se adtam le a páromnak hogy az előtte lévő 5 évben pontosan hány és milyen jellegű szexuális kapcsolatom volt. Volt és kész, tudja hogy bőven volt előéletem előtte, de jelentősége nincs. Mi együtt vagyunk lassan 9 éve és a 2. babát várjuk. Szerintem csak ez számít.
Ha valaki az alapján választ párt hogy kellően szűzies e a múltja vagy sem, az már rég rossz.
29L
Utolsó vagyok.
Az apró titkokról annyit hogy van sok pici titok, amit nem mondunk el a másiknak attól függően hogy ki mire érzékeny.
Én pl. a megvett ruhák árát szoktam lefelé kerekíteni, mert agybajt kap :) Vagy hogy melyik barátnőmmel voltam. A legjobb barátnőmet nem szereti (kölcsönös) és néha azt mondom hogy egy másikkal voltam (akit kedvel).
Jelentősége nincs de így legalább nem kell hallgatnom, hogy "mit tudsz azzal a gyökérrel több órát beszélgetni" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!