Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó hát! Kezdjük! Lecgó-lecgó!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó hát! Kezdjük! Lecgó-lecgó! Szóval! Szeretek valakit, de ő nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
nosnos! úgy kezdődött ez az egész, hogy kedvelt, nagyon. megvoltunk, minden jól ment. 1 hónapig. történtek "haverok közti huncutságok", amik túlmennek a barátságon. a lényeg, a kislány nagyon csípett. aztán valami megtört 1 hónap múlva. beleszerettem, tényleg. ő nem. küzdöttem érte, igazából le se sz*rta. csak "teher" vagyok neki. egy púp a hátán. egy ember akire már emlékezni sem akar. de én szeretem, mindennél jobban. megbuktam, 20 kilót fogytam, minden éjjel vele álmodok, a napjaim róla szólnak, akarva akaratlan. őt nem érdekli csak bosszantja. baj neki hogy létezem. nem túlzás ezek az ő szájából hangzottak el. én nem a szerelmére vágyom én csak rá. akár a barátságára, haverságára. de ő ezt sem akarja. mindenem gyűlöli pedig őszintén kedvelt. fél év után nem tart többre mint egy adag fost. azt se bánná, ha bajom esne és akkor végre eltűnnék örökre. nem ér semmit a kedvességem, odafigyelésem, hogy foglalkozom vele, hogy törődök vele, félvállról veszi. néha kiborulok. arca sem rezzen. maga mondta hogy köztünk semmi nem lesz. se barátság se haverság se kapcsolat semmi. még egy normális viszony sem. beteg dolog : de nekem ő a mindenem. nélküle én már nem vagyok semmi. mégis hogy tudnám elfelejteni azt, aki/ami a legtöbb nekem? hogy tudnám akár csak kiölni belőlem ha őt szertem a legjobban az összes lány közül eddig? én eddig hittem eddig kitartottam, de ma... megtörtem. láttam a szemében a totális érdektelenséget. mintha nem is léteznék. szánalom, sajnálat sincs irányomban, egyszerűen semmi, na, talán csak egy kis harag, mert nem kotródom el a francba. annyit tettem érte, hogy az túlmegy a józan ész határán. elfogadta, de lesz*rta. legutóbb veszekedtünk. most már a rendőrséget emlegeti. nos... mit lehet ilyenkor tenni? nagyon hosszú lett, tudom, bocsánat. csak összeomlott minden, és egyszerűen nem értem, hogy egy szikrányi kedvességet sem tud adni...
2010. jan. 13. 01:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nézd, valószínű tényleg nem akar semmit. Hagyd rá. Keress mást és hidd el, ha látja, hogy keresel mást, akkor újra barátok lesztek. Ez a legjobb, amit tehetsz.
2010. jan. 13. 01:17
 2/10 anonim ***** válasza:

"Az élet nem fair haver" Kalap úr

Elég depressziósnak tűnsz, gondolj másra. Csak ne bántsd, fizikailag, mert gyakran az a végük az ilyen sztoriknak...

2010. jan. 13. 01:47
 3/10 anonim ***** válasza:
A stílusod alapján kicsit fanatikus lehetsz.Ne foglalkozz vele,ne tegyél érte semmit meg,akkor idővel elfelejted.Legjobb ha nem is köszönsz neki,nem titkolja mit gondol rólad.Legalább nem csinálsz magadból még inkább hülyét.Mit tettél értre ami ennyire le kéne nyűgözze?
2010. jan. 13. 01:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Stílusod alapján teljesen igazat adok a lánynak,egy ilyennel mint te,a csaj helyébe én se égetném magam.

Nézd már vissza mit hánytál ide ,hogy van ez ideírva.

RJ 19/F

2010. jan. 13. 03:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért biztos tetszik neki hogy tepersz utánna, ha nem kerül el téged mint a leprást. Megtehetné hogy soha az életben nem beszél vagy talizik veled, de de de ott van a de. Érdekes! Tényleg birnám ha ősszejönnél egy másik lányal és akkor tuti ősszeszarná magát a féltékenységtől. Az emberek már csak ilyenek. Ha ott van az arcukba akkor nem kell, ha leszarod akkor meg elkezd érdeklödn irántad. hmmm!
2010. jan. 13. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Nyugi tesó, hasonló cipőben vagyok én is. Nem szabad beleszeretni senkibe, azzal csak gebasz van. A csajt próbáld meg elfelejteni. Keress valami kreatív tevékenységet (képzőművészet, photoshop, tervezés, stb), az eltereli majd a gondolataidat, aztán utána jöhet egy újabb, normálisabb hölgy.:)

18F

2010. jan. 13. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:
hany eves vagy? a csajnak van pasija? mert ha igen akkor elegge ertheto!
2010. jan. 13. 14:33
 8/10 A kérdező kommentje:
én öreg vagyok. van neki de nem régóta.
2010. jan. 13. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ennyire szereted, szerintem az lenne a legjobb, ha most hagynád őt egy ideig, még ha ez neked borzasztóan fáj is. Hisz látod, hogy ez neki rossz, és gondolom, nem akarsz neki rosszat. Bármiféle kedvesség tovább rontana a helyzeteden. Így viszont talán idővel megbékél. Légy erős!
2010. jan. 13. 15:54
 10/10 A kérdező kommentje:
ugyan már. az nem hiszem hogy sokra vezetne.
2010. jan. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!