Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben ti megijednétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben ti megijednétek?

Figyelt kérdés
Van egy lány sokszor látom a buszon az utcán... pedig nem kis városban élünk és nem is lakunk közel egymáshoz... csak így hozza a sors :). Na szóval napi egyszer biztos látom. Tegnap is láttam a buszon néztem, nézett aztán leszált és bár nekem még tovább kellett volna utaznom én is leszáltam. Követtem egy darabig de nem feltünöen. Végülis felesleges óvatosság volt mert kétszer háromszor hátra nézett és rám mosolygott... Aztán oda ért a panel lakáshoz és bement... ott lakik ezt már tudom :). Na most én így buszon, utcán sose szolitottam le lányt :O és ez igy gáz is szerintem. Az összes haverom Öt keressi myvipen hátha megtaláljuk és ha tudom a nevét akkor már egyszerü a dolgom... de nem találjuk :D. Nem ijesztö ha egyik nap odaülök mellé a buszon? Vagy leszolitom az utcán? De akkor is mit mondjak neki? Gondoltam rá, hogy elmondom neki így az egészet ahogy ide leírtam :D végülis... valami tipp? ötlet? hozászolás?
2010. jan. 13. 01:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ülj oda mellé a buszon, a z utcai dolgot meg hagyd a fenébe, sztem a busz lesz a f@sz@ hely, és nehogy elmondd ezeket a h*lyeségeket, semmit sem.
2010. jan. 13. 01:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem annyira ijeszto, mint az, hogy nyomozol utana :P Egyebkent egy tipp: ha tudod a cimet, mar nem olyan nehez megtalalni a nevet.

RJ 19/F

2010. jan. 13. 01:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ülj le mellé, és mond, hogy szia, a múltkor hazáig követtelek, hogy hívnak ? :D
2010. jan. 13. 02:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki ezt a sztorit!! Tök aranyos... Tuti örül majd neki.
2010. jan. 13. 08:13
 5/7 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2010. jan. 13. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

0813 - en egy kicsit megijednek tole, es valoszinuleg utana en is "kicsit" nyomoznek a csaj utan. Eleg paranoias vagyok...

RJ 19/F

2010. jan. 13. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:

sztem aranyos :D

biztos meglepődnék, de talán annyira nem ijednék meg:D

am meg sztem ezt ne meséld el neki, ha esetleg majd ugy hozza a sors.. talán lesz alkalmad később is elmesélni neki :)

2010. jan. 13. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!