Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, aki jópárszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki jópárszor megcsalta a párját, de úgy döntött, hogy megváltozik, és ez sikerült is neki?

Figyelt kérdés
Tehát egy ideig nem volt jó a kapcsolat, vagy csak újra vágytál, ezért belementél olyan dolgokba, amikre már nem vagy büszke! De eldöntötted, ez így nem mehet tovább, és megváltoztál. Sikerülhet? Nem hajt a véred azóta? Vagy ez csak önámítás? Nemet+kort is légyszi!
2010. jan. 12. 23:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
nincs
2010. jan. 12. 23:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki képtelen kordában tartani magát egyszer, kétszer háromszor, talán a negyediket kihagyja, de előbb utóbb ismét meg fog történni. Ha mégis hosszútávú kapcsolatot szeretnél, érdemes felkeresni egy párkapcsolati tanácsadót. Esetleg pszichológust.
2010. jan. 12. 23:58
 3/17 A kérdező kommentje:
És ha már mondjuk 5 éve "tiszta " vagyok, akkor jó esélyem van, hogy megjavultam?
2010. jan. 13. 00:00
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Ez azt jelenti, hogy közben 5 éve ugyanazzal az emberrel vagy együtt?
2010. jan. 13. 00:05
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
nem hiszek az ilyeneknek. előb nőjj fel, aztán majd meglatod.
2010. jan. 13. 00:07
 6/17 anonim ***** válasza:
71%

Elég nagy ... vagy már ne is haragudj. Kész csoda, hogy párod még veled van. Bár lehet, hogy ő se százas, vagy nem tud mindent? Ha tud róla, és veled van, iszonyatosan meg kéne becsülnöd. Nem gyakori az ilyen.

Amúgymeg a kérdésre válaszolva:

Nem vagy még érett egy komoly kapcsolathoz, nem tudom mennyi idős vagy, de minél idősebb, annál kisebb az esélye hogy valaha normális leszel.. Főleg ha felvetődik benned ez a kérdés. Te tudod, hogy mennyire szereted.. Ez nem valami olyan dolog ami ellen nem tehetnél semmit. Ez nem heroin. Csak a te döntéseid.

Ha meg képtelen vagy dönteni, akkor nem érdemled meg azt, aki már döntött.

2010. jan. 13. 00:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
létezik. kevés, de létezik. apám válóperes bíró és mesélt erről-arról, amikor helyrehozták a szitut, megbeszélték a problémákat, mindenki meg lett nyugtatva, satöbbi és aztán már nem volt belőle para, el sem váltak... de nyilván nem ez a szokványos..
2010. jan. 13. 00:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nincs olyan. Benne van a vérében. Esteleg szünetet tud tartani egy évig, olyant ismerek, de akármi is a következménye, nem tudja megállni hogy ne lépjen félre. Ezek olyan erős ösztönök, amiket nem tud kontrolálni.

Olyan férfit is ismerek, aki azt mondja, imádja a párját, és tudja hogy nem szép amit csinál, de nem tudja megállni, és lehet hogy le is fog bukni, de ő ilyen.

2010. jan. 13. 00:40
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Létezhet ilyen. Az ember alapvetően nem monogám, van akinek abszolút nem való a tartós kapcsolat, van akinek csak azért nem való, mert nem találta meg az igazit. Ha megtalálod neked is könnyebb lesz, eszedbe sem jut megcsalni :) Ez így szokott lenni. Én nem ítélkezem, úgy mint mások, mindenki azt csinál, amit akar :)
2010. jan. 13. 00:42
 10/17 A kérdező kommentje:
Jaj, nem írtam, 30 éves vagyok, és nő.
2010. jan. 13. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!