Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatta ezt?

Figyelt kérdés
Október 7.-e óta találkozom egy lánnyal. Én 22 vagyok, ő 19. Mindkettőnknek most ért véget egy 3 éves kapcsolat, de 3 éve ismerjük is egymást a virtuális világból, de többet egyikünk sem várt, hisz "el voltunk foglalva". És most figyelmesek lettünk egymásra. Megbeszéltük, hogy nem járunk, most még egyikünk sem akar komolyat, aztán végül, hogy mindegy minek nevezzük. Hűek vagyunk egymáshoz, ő szerelmes lett, bennem nem alakult még ki, nem látom valószínűnek. Tegnap itt volt nálam, láttam, hogy zaklatott, de azt mondta, nincs semmi baja. Később megölelt, és sírva fakadt, azt mondta, szeret, és ez nagy baj.
2010. jan. 12. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Kellesz neki. Egyértelmű. És tényleg nagy baj ha nem látod valószínűnek h kialakuljon. Én adnék egy esélyt, hátha evés közben jön meg az étvágy...
2010. jan. 12. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Ajjaj.

Valószínűleg a szakítást még mindig nem dolgozta fel és te vagy neki kéznél. Ha te nem szereted (csak mint barátot) ezt próbáld megértetni vele. De azért tarts önvizsgálatot. Tuti nem szereted? Elvégre 3 év barátok vagytok vagy mifene... :)

2010. jan. 13. 00:14
 3/6 A kérdező kommentje:
De, nagyon szeretem. Szerelmesnek nem érzem magam, és nem hiszem, hogy kialakulna.
2010. jan. 13. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Most vele jártál 3 évig, v mindketten mással jártatok 3 évig?
2010. jan. 13. 00:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindketten mással.
2010. jan. 13. 00:46
 6/6 anonim válasza:
szerintem csak megszokta, hogy van mellete valaki es fel a maganytol. ilyenkor hajlamos osszezavarodni az ember es mindenfelet beszelni.
2010. szept. 3. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!