Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha írok egy szerelmes levelet?
"hogy neki fontosabb vagyok, mint o nekem"
Nem is olvastam tovább, de ez a kedves fiúk bevett taktikája hogy bűntudatra hatva eksönt zsaroljanak ki a párjukból.
Ne dőlj be nekik, még ha egy srác lúzer is, ugyanazok az alapvető ösztönök hajtják mint a kigyúrt izomagyat.
Kit érdekel, akkor még többet akar, lehet hogy fogadott valami barátjával hogy megtud téged dönteni egy nap 10szer vagy ilyesmi.
Felejtsd el a rohadt Holdudvar hatást, és gondolkodj objektívan, amit mondok az áll még mindig, csak nem akarod elfogadni, vondd meg tőle a szexet, még ha csak egy kicsit, és nézd meg hogy hirtelen milyen fontosak lesznek neki az érzelmek, csak úgy viszi majd kiló számra a csokit.
Sok hülye állandóan vitatkozik, a gyomrom felfordul tőletek.
Elmondok valamit, a világban az érzelem csak egy mellékterméke az érdeknek.
Szerintem meg jó. :) Én is írtam (bár nem ilyen okok miatt, csak úgy...) és a barátom nagyon meghatódott. :) Próbáld meg, de ne legyen túl nyálas, hasson természetesen. Az sem baj, ha nem irodalmian fogalmazol, akkor legalább látszik, hogy őszinte. :)
Hajrá! Amúgy hány éves vagy?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!