Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ralya kérdése:
Szerintetek normális? L/14
Figyelt kérdés
Normális ha egy 27 éves férfiba szerettem bele? 14 éves vagyok és ő is viszonozza az érzéseimet, de 13 év korkülönbség elég sok. Azt modta már rég megkérte volna a kezemet, ha idősebb lennék. Nem akar kihasználni, csak egy családra és feleségre vágyik és egy nőre, aki szereti. Én úgy érzem ő az igazi. Már évek óta ismerem, ez alatt a családunk részévé vált. Apukám kollégája.2014. aug. 8. 17:23
12/15 anonim válasza:
Egyetlen egy gáz van. Hogy hiteget. Ha csak eljárogatnátok, nem lenne gáz. De hogy családra vágyik egy még ki sem fejlődött kislánnyal... Ez elég nagy fszság!
Te meg benyeled. Grat!
13/15 anonim válasza:
Felejtsd el, nem hozzád való. Ha még próbálkozik, Menj el onnan, vonulj el a szobádba, találkozz a haverjaiddal. Ez a pali hűti a száját. Felháborító. Vannak ilyen megszállottak, mindenképpen szűz lányt keres, tarts tável magad tőle.
14/15 anonim válasza:
"De 13 év a korkülönbség elég sok" 13 év, majdnem annyi idő amennyi éves vagy!!!
15/15 anonim válasza:
nos, általában egy ilyen kérdésnél rengeteg a gyűlölködő komi, azokkal nem kell foglalkozni.. én simán el tudom képzelni, hogy mondjuk kinézel egy olyan 16-17 évesnek és a pasi is fiatalos és elvagytok, DE... 14 évesen még nem hiszem hogy jó ötlet lenne belevetni magad egy ilyen kapcsolatba. én a helyedben biztosan várnék és a barátságnál tovább nem mennék a dolgokkal olyan 2-3 évig legalább.. ha a pasi is tud várni, akkor megéri neked is várni.. de a te döntésed, beszélj a szüleiddel és ne hamarkodj egy el semmit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!