Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet gyógyulni egy 1 éves kapcsolatbol?
18 éves leszek, csaj vagyok, van egy baratom, akivel nagyon szeretjük egymást. Utobbi egy hónapban sok gondunk van, de nem köztünk, hanem a családom és a barátom között. A barátomnak az a baja, h túl közvetlen másokkal, gyorsan barátkozik, millió ismerőse van. Eleinte féltékeny voltam rá, mert csajokkal sokat társolgott, de elmondta hogy egyik csajjal sincs semmi kapcsolata, beszelgetnek, meghallgatják egymást, tanácsot adnak. Én ezzel meg is békéltem, megbízok benne, hisz ez a szerelem alapja. Gyakran jár el nélkülem esténként, az unokatestvérével jár hangosítani különböző ünnepségekre, így gyakran látják öt mindenhol. Persze engem sem hanyagol, amikor van ideje velem van.
Az utobbi ilyen hangosításon látta az egyik csaj ismerősöm egy csajjal. A csaj ismerösöm (Tünde) keresztapja az én apummal dolgozik. Hétfön (tegnap) apu azzal jön haza munkából, hogy megcsalt a baratom, mert az ö munkatársának a Tündéje mondta, h latta őt egy csajjal, és többször szokta öt latni csajokkal, és a baratom azt mondta a Tündének, h ne mondja el nekem. Én ezt megtudtam, felhivtam a barátom, összevesztünk és hideg fejjel szakítottunk. Pár óra mulva, mikor felfogtuk mi történt, beszelgettünk telefonon, msn, sms, és azt mondta nekem h senkivel az ég világon nem csalt meg soha. Éjjel többször is felhivott telefonon, éreztem h nagyon szeret. Visszatérve a szüleimhez, nagyon kiakadtak ezen, h ,,megcsalt,, és azt mondtak h többet hozzánk be nem teheti a lábát, és én meg egy felszarvazott marha vagyok, h nem akarom öt elveszíteni.
Ma találkoztam vele, válltig allitotta h nem csalt meg, elmondta a vasárnap estélyét pontról pontra. Azt mondta h akár a focit is feladná értem, ami egyébként a 2. szerelme. Mondta h mindennel jobban szeret és nem csapna be, én is mondtam neki h szeretem, kibékültünk és hat csók is volt. Rám hagyta a döntést, döntsek én, ahogy nekem jobb lesz. Kérdeztem töle, hogy mit akar, ö azt mondta h engem. Szoval látszik rajta, hogy nem akar engem elveszíteni, de azt sem akarja h a szüleim miatt szenvedjek. A szüleim véleménye biztos h nem fog változni, többet nem jöhet hozzank,de én most egy döntés elött állok. Mit tegyek most? Jön az iskola is és ha tovabbra is igy folytatodnak a veszekedések, akkor nem fogok tudni talulni, de ha elveszítem öt, akkor is szenvedni fogok nagyon. Egy hét gondolkodási idöm van. Szerintetek mit tegyek?Folytassuk ezt a kapcsolatot,úgy h csak kint a faluban meg náluk találkozunk, vagy pedig mondjunk bucsút egymásnak? Fogalmam nincs mit tegyek, egy napig volt hivatalos szakíttás, de végigsírtam egész napot. Úgy érzem h ha öt elvesztem, soha nem leszek szerelmes. Egyébként meg még nem feküdtem le vele, most szerettünk volna.
Lécci írjatok tanácsot, vagy valamit, és bocsi a helyesírásért, remelem azert a lenyeget meg lehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!