Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akit őrülten szeretek, de ez kicsit zavaros. (Többi lent. ) Mit tegyek?
Szóval van ez a srác, akit óvodás korom óta ismerek.
Két éve egyszer csak azt vettem észre ,hogy már fontossá vált számomra.És rádöbbentem hogy ez SZERELEM.Akkor (két éve)rengeteget beszéltünk,és egyszer csak rám írt hogy:
-Szeretsz?
Én meg totál ledöbbentem,azt hittem hogy valami haverjaival szórakozik.De nem így volt.Ráadásul választ sem adtam neki,inkább eltereltem a témát.Ezek után kerültük egymást kb. 2 hétig. És minden ment tovább.Idén amikor kezdtünk közeledni ismét egymáshoz,lett egy barátnője...De idén nyáron kialakult egy kisebb baráti körünk. Négyen vagyunk 2 lány és 2 srác.A barátnőm összejött a másik fiúval mert kiderült hogy,ugyanazt érzik egymás iránt. :) De a srác azóta már egyszer megölelt és átkarolt. Nem értem hogy mit akar,mert a barátnőmnek állandóan rólam beszél. Szerintetek ez mi lehet?Szerelmes belém? Vagy csak szeret?Sajnos ez engem nagyon felemészt. :( Mit tegyek?
Szia!
Egyértelmű, hogy tetszel a srácnak. Ezen egy percig sem aggódsz. Nem ismerem ezt a fiút, de nekem az jön le a történetedből, hogy vagy nincs önbizalma veled szemben, vagy te lehetsz egy kicsit hideg és fél a reakcióidtól.
Minden egy jel... Az, hogy van barátnője, hogy rólad beszél, hogy átkarol. A barátnő szerintem csak azért lett, mert kíváncsi volt a reakciódra.
Ne várj vele! Kezdj el közeledni felé, mielőtt tényleg lemond rólad. Szerintem ha finoman a tudtára adod, hogy nem vagy iránta közömbös, ő is tesz majd lépéseket. Bátorítsd egy kicsit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!