Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri kiverni a hisztit?
Nos, 2 és fél éve vagyok a barátommal. 20!!! percre lakunk egymástól, ennek ellenére csak heti 2x találkozunk, ami nekem NAGYON kevés. Már kb. 10000000x mondtam neki, de sose változott a helyzet. Mondtam, hogy nem kell sülve-főve együtt lenni, de heti 3 napot igazán találkozhatnánk, ha jó akkor csak 1-1 órára.
Aha....2 éve igéri, semmi. Idén nyáron csak egy hét volt, amikor összejött volna a 3 találkozó....
Holnap nem jó neki, mert gerincsérve van és megy orvoshoz.
Eddig nem volt jó neki, mert fájt a háta. Előző héten nem volt jó neki, mert dolga volt.MINDIG van valami.
MINDIG. Általában 2 egész napot vagyunk együtt, ami nekem nem elég!
Hiába kérem, nem férek bele az idejébe(nem dolgozik, nem tanul, csak otthon segít).
Egyszerűe kivagyok borulva. Most tényleg lehet, hogy komoly a baja, de egyszerűen nem tud rám szakítani sose három napot. AMikor kéne a harmadik nap, akkor lebetegszik, segít, nem ér rá...
most elkezdtem hisztizni. Eddig higgadt voltam, de most nagyon kiborultam.
Nálunk is igy volt...
ne akard tudni mi lett, mert még jobban sírnál
Miért vagy még vele akkor?
Lehet van neki más...
A hiszti helyett inkább
A pasid farkát verd ki mindjárt.
Meglátod, hogy jobban lesz,
És így bizony neked is jobb lesz.
Köszönöm nektek. :)
Hiába szervezek programokat.
Nem akarja, hogy elkísérjem, az Anyukájával megy. Múltkor se kísérhettem Pestre, mert az anyukájával ment.
Ha programot szervezek,nem akar jönni.
Egész nap náluk fekszünk, még sétálni se megyünk el.
Szakítani nem tudok, mert szeretem, és ezen kívül minden klappol...:(
Én kb. minden nap eljárok valahova, semmit se segít....
Sőt, próbáltam már féltékennyé tenni, próbáltam hívni, a TÖBBIEK is próbálták hívni, semmi.
MINDENT kipróbáltam...
Csodálom, hogy ilyen sokáig bírtad.
Én is csináltam ezt egy sráccal (de ő heti egynél többször nem engedte, hogy találkozzunk). Miután otthon náluk megtudták, hogy együtt vagyunk, kétnaponta náluk voltam.
Majdnem egy évig tartott ez az egész.
Ha visszagondolok rá, időpocsékolásnak tűnik (pedig egy csomót tanultam belőle).
Aki szeret, az találkozni akar veled.
Lehet, hogy nem csak te vagy neki.
Én a helyedben hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!