Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet az igényeim miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az igényeim miatt nem találom a párom?

Figyelt kérdés
Én egy csinos, okos jó munkával rendelkező nő vagyok. Ezért elvárom, hogy a párom is magas, sportos, helyes, férfias, határozott, erős, okos és jó egzisztenciával rendelkezzen
2014. aug. 7. 19:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

100%.

Add lejjebb az igényeidet. Ahhoz képest, hogy azt állítod, hogy okos vagy, arra nem gondoltál, hogy ha ilyen sok igényed van, és nem találtál eddig pasit, akkor változtatnod kéne a dolgokon és kevesebb igényednek kéne lennie?

2014. aug. 7. 19:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet nem is vagy olyan csinos
 13/18 anonim ***** válasza:
ne indulj konkrét elvárásokkal, az mindent elront. picit élvezkedj, aztán beleszeretsz valakibe, akkor meg már úgyis mindegy, mert ha tényleg szereted, minden hülyeségét el fogod fogadni.
 14/18 anonim ***** válasza:
Áááá! Biztos nem. Mert te vagy a tökéletes nő és keresed a tökéletes férfit. De nem is értem hogy miért nem találsz magadnak párt. Olyan sokan vagytok ti tökéletesek. De miért írtál pont ide? Innen a pór néptől vársz választ? Nem is értem. ..
2014. aug. 7. 19:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Biztos nem lenne gond veled de már alapból nem jön be az,hogy túl komolyan és "feszülten" látod ,veszed az életet...lazíts egy kicsit,mindenki rohan a mai világban...nem biztos,hogy haza is egy ilyen "rétegbe"akar hazamenni a leendő urad...pusz

25/F

2014. aug. 7. 19:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a csinos azt jelenti, h 6/10 max, az okos, hogy le tud írni 3 mondatot úgy, hogy csak vesszőhiba van benne, a jó munka pedig valami irodai meló.

Tényleg az a baj, hogy gyakran többre tartják magukat a nők annál amik, és elvárják a tökéletes adonisz pasit úgy nagyjából a semmire.

2014. aug. 7. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:

magas, sportos, helyes, férfias, határozott, erős, okos és jó egzisztenciával

és hetero?

2014. aug. 7. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Gondolkozz el azon, hogy megéri-e, hogy minden elvárásodnak megfeleljen.

Én nagyon sokáig vártam egy ilyen srácra (akkor 22 éves voltam), össze is jött, de nem működött. 2 hét után vége lett. Az a legfontosabb, hogy legyen meg a vonzalom és működjön a kapcsolat.

2014. aug. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!