Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet "szelídíteni" egy iylen pasit? :S
Töb olyan fiút is ismertem, akik körül zsonganaka lányok, a fiú pedig mindegyikkel kikezd, sorjában, bepróbálkozika csajnál, ha nics esélye leszarja, úgyis van másik.
Találtam egy elég részletes cikket az ilyen srácokról:
És aza baj, hogy beleszerettem egy iylen fiúba.Azt szeretném, ha egyenlőre barátok lehetnénk,d e nem tudom, hogy mit tegyek.Mennyi időnte beszéljek vele, stb.Szóval barátságot akarok, de hogyan?Persze utána, ha még akkor is úgy érzem, akár kapcsolat is lehetne belőle.De amíg nem leszünk barátok, addig nekem ez nem megy.És meg szeretném kedveltetni magam vele.
15L
Hát...szerintem az ilyen fiúk nem veszik komolyan akapcsolatokat, csak kalandoznak, szerintem megcsalna téged is..ott csalna ahol tudna..jobblenne elfelejteni, ha nem ilyen laza nyitott kapcsot szeretnél....
17/F
Nem, semmiképpen nem szeretnék ilyen kapcsolatot.Sőt, épp amolyan nehezen megkapható lány avgyok.mindig sok ember tetszik, de az nem elég.Biztos akarok lenni a dolgomban.Persze ennek elég sok rossz oldala is van.Csak a gondom az, hogy néha tökrendes velem, de nem tűnik úgy, mint akit fel akar szedni, ezért akartam barátságot.Csak én már úgyérzem kezdek belezúgni.
Köszi a tanácsokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!