Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, Mivel ajándékozzam meg?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan 1 évesek leszünk és most lesz a születésnapja(19).Egyszerűen kifogytam az ötletekből,hisz itt volt a Karácsony és még az egyéb ünnepek.Mit vehetnék neki? Plüsst nem akarok,közös képünk már van versel egybe kapcsolva.Arra is gondoltam mi lenne ha tortát sütnék neki,de akkor még mellé csak venni kéne valamit:) Csak sajnos túl késő van már, megrendelni meg nem tudok semmit,mert nem lenne kész időben.Nagyon fontos lenne :$
köszönöm előre is:) 16/L
2010. jan. 12. 17:48
1/2 anonim válasza:
vegyél neki valami ékszert, pl olyan félbetörtszíves medált amit mindketten hordhattok vagy valami személyeset, amit tudod hogy szeret, vagy hasznosat (én pl egyszer vettem barátomnak pénztárcát, mert az előzője már olyan rongyos volt, hogy nem bírtam nézni :D xD)
17/L
2/2 anonim válasza:
Egy jó filmnek biztosan örülne.Ehhez készülnék egy romantikus vacsival,gyertyafény és persze jöhet a te általad sütött torta. :) Az a tapasztalatom,hogy a fiúk az élménynek jobban örülnek,mint egy tárgynak.Egy szép este veled,összebújva,szerelmeskedve,elötte persze finom kaja,mert azt sem vetik meg.Örök emlék lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!