Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek neki Valentin-napra? Vagy mivel ajándékozzam meg? Már egy ideje ezen töröm az agyam. Valami nagyon extrém és izgit szeretnék. Van ötletetek?
Most ezt nemvágom. XD Lány vagy vagy lánynak kell ajándék? XD
Egyébként én is így vagyok vele. :S Valamit ki kell találni Valentin-napra bár én nem szeretem ezt a hülye amerikai ünnepet, de ha más egymillió pár ünnepel, akkor az milyen már ha pont ti/mi nem.
Ha lánynak lesz, akkor mindenképp egy szép sálat ajánlok én is. Vannak a C&A-ban nagyon jó kis sálak kb 1500 Ftért. De lehet olcsóbban is. A sál most nagy divat, de inkább a kötött és tarkabarka.
Ha pedig fiú akkor is ki lehet találni valamit. Az én barátom imád a kezére közni színes bőrszalagokat. De lehet venni 15 milis parfümöt is... vannak jó illatúak férfiaknak is nehogy azt hidd hogy csak az Adidas meg Axe... ott van az Armani stb... 15 milis kiszerelésben tök olcsón tudsz neki venni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!