Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, h újra vége lesz. Mit tegyek?
a Barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk. s ez idő alatt is elég sokszor szakitottunk.. mondjuk uugy, h se veled, se nélküled volt. pár hónapja elment külföldre dolgozni,de 1 héttel az előtt mielőtt elköltözött, kibékültünk.
S idáig oké is volt minden, beszéltünk telón..stb. február elején jön haza pár napra, miattam.....
De viszont 3 napja hiába hivom,a mobilja ki van kapcsolva, netre is olyankor jár amikor tudja, h én nem lehetek ott...s rettentesen rossz érzésem van :( szerintetek tényleg lehet újra baj?? s azért nem tudom sehol elérni??? vagy csak én dramatizálom túl..
Várj még pár napot.Lehet hogy feleslegesen pánikolsz.
Nem akarok szemét lenni,de ha pár nap után sem éred el,akkor lehet hogy nem kellesz neki,és kezdhetsz aggódni. :(
szerintem meg ne aggódj.
Miért kéne emésztened magad egy pasi miatt? Egy se ér annyit. Ha meg te annyit nem érdemelsz egy év után h "figyu, találtam mást és ennyi" akkor mi a kérdés?!
Keress olyat aki tényleg téged szeret, nem megy el külföldre, és kibirtok legalább 2-3 évet vagy annál többet, mert ennek a se veled, se nélküled dolognak nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!