Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, hogy akit szeretsz, annak más kell?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 21:05
12/18 October15 válasza:
5.: ez nem igaz mert akkor nem téged kínoz hanem mást :D ami mondjuk tényleg jó de nem rendszeres.. XD
Nem mintha célközönség lennék.
13/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szerencsés vagy Kérdező, ha még nem tudod! Bár talán egyszer neked is meg kell tudnod. Élete során legalább egyszer valószínű szinte mindenkinek meg kell tapasztalnia.
14/18 KnightBalazs válasza:
Ez kb olyan érzés mikor szeretnél nagyon egy cipőt de csak akkor lenne a tiéd ha mindkét lábad levágnád. Vagyis lehetetlen egy dolog. A kilátástalan helyzetek a legrosszabbak. A hit nélküli élet a legszörnyübb, az amikor tudod hogy neked ő kell, tetszik neked de nem lehet a tiéd.
17/18 anonim válasza:
Az érzés és a pillatan, amikor tudatosul benned, hogy semmi esélyed nincs az adott személynél, talán a frontális ütközésre tudnám hasonlítani.
18/18 Bajusz20 válasza:
Jobb ha nem tudod én 2 hete ezért szenvedek mert a lánynák más kell nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!