Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez pszichopatákra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez pszichopatákra utaló viselkedés egy fiútól?

Figyelt kérdés
Akivel még nem találkoztam, de már olyanokat ír facebookon, hogy jó lenne ha a kapcsolatunk örökké tartana. Egy nap sokszor ír facebookon, szivecskés, rózsás képeket küld nekem. Már azt is kiderítette hogy hol lakom a google térképpel. Csak én tartom ezt túlzásnak egy olyan fiútól akivel még soha életemben nem találkoztam? Azt is írta hogy jó lenne egyszer együtt zuhanyozni. Számomra ez már kicsit ijesztőnek tűnik. Vagy én túlzom el?

2014. aug. 6. 20:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ő 22 éves, én 21.
2014. aug. 6. 20:53
 12/23 anonim ***** válasza:

Sanszos ha összejössz vele elég féltékeny, és birtokló ember lesz belőle, ezek a típusok olyanok mint a rágó amibe belelépsz, akárhogy szabadulnál tőle, még jobban rád ragad...

Menekülj amíg tudsz!!

2014. aug. 6. 20:53
 13/23 A kérdező kommentje:
Számomra az volt a legfurcsább hogy google térképpel kiderítette hol lakom. Pedig nem egy faluban lakom.
2014. aug. 6. 20:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Kíváncsi volt rá. Ne parázz már. Érdekelte, hogy merre laksz. Nem kell félni, hogy rád tör.
2014. aug. 6. 20:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Pszichopatákra jellemző, hogy nem nagyon vannak érzelmeik. Nem úgy tűnik, hogy ennek a srácnak nem lennének.
2014. aug. 6. 21:01
 16/23 anonim ***** válasza:

Még ha csak poén szinten művelné az ok. De ez már nem normális. Ha egyszer már találkoztatok volna akkor is fura lenne. Szerintem ahhoz hogy tartós vonzalom jöjjön létre kell hogy élőben többször is találkozzon 2 ember addig csak barátság. Ez meg amit mapsal csinált szerintem ijesztő. :S

De nem psziho amúgy, legalább is nem az a sorozat gyilkos fajta.

2014. aug. 6. 21:02
 17/23 anonim ***** válasza:
64%

Hát én félnék, ha valaki utánam kutatna..

Az biztos hogy ezekből a korántsem "apró jelekből"

Szűrd le a konzekvenciát, amúgy Te is érzed kérdező, hogy gázos különben nem kérdeztél volna...

Az ilyen típus még terrorizálni is képes később, nekem volt hasonló, nem egy élmény azért írtam az előbb is, én voltam a rágós.. :)

2014. aug. 6. 21:04
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ijeszto:$ csak te reagalod tul!
2014. aug. 6. 21:12
 19/23 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem reagálom túl, és jól látom hogy ez a viselkedés nem normális?
2014. aug. 6. 21:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzeteben voltam én is nemrég. Ő levél formájában adta vissza szépen az adataimat, vagyis lakcím, sulim neve, tesóm neve és egyéb. Én megdöbbentem, mert innen volt az illető, akinek konkrétan semmit nem árultam el. Na az parás volt.

Inkább csak megszállott, mert valószínűleg elég sok elutasítást kaphatott és egyetlen célja most te vagy. Ha lehet minél előbb szüntesd meg vele a kapcsolatot, mert most még van esélyed rá.

Nem ijesztgetni akarlak, de jobb az ilyen embert elkerülni, amíg lehet.

2014. aug. 6. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!