Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Én megismertem egy lányt msnen. Több mint másfél éve.
Figyelt kérdés
A legelején sokat msneztünk, de utánna 1 honapig nem tudtam vele beszélgetni, mert nem volt netem. Utánna ahogy lett netem elmondta nekem, hogy van neki egy 2 hetes komoly kapcsolata. Ez 1 éve volt már. Azota irtam neki üziket mindig vissza is irt. Aminek nagyon örülök. Még verset is irtam neki. Örült neki azt üzente, hogy nagyon rendes vagyok.Igazábol szoktam rá gyakran gondolni...mert nagyon tetszik:)
Nem ad magárol olyan jeleket,hogy zavarja az egész.Mindig vissza ir nagyon aranyos.
A tanárom szerint irogathatok neki,addig amig nem ad magárol olyan jeleket,hogy zavarja,hogy irok neki.
Szeretek neki irni,de félek hogy nem lesz talli...és nem szeretném a lelkemet terhelni vele.
Komoly válaszokat kérek...
2010. jan. 12. 15:18
1/3 anonim válasza:
addig csináld csak amig nem érzed hogy többet szeretnél, ha továbblépnél az "irogatunk egymásnak jopofi dolgokat" szinten akkor állj le, sajnos nincs értelme folytatni. jobban jársz ha nem hagyod magad hogy belemélyedj ebbe a dologba, csak minél tovább tart annál rosszabb lesz kiszállnod belőle...
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy te többet szeretnél vagy szerettél volna ettől a kapcsolattól, de szerintem a lány már eleve csak barátkozni akart veled msn-en. És ha barátjaként tekint rád, és te nem mondtad neki, hogy te másat is szeretnél tőle, akkor ú is úgy gondolja, hogy egy kedves fiu vagy aki ír neki szépeket, és örül neki, és naná, hogy válaszol. Ha találkozni akartál vele akkor másfél év alatt illett volna összehozni egy találkát, vagy nagy a távolság? mert akkor eleve felesleges barátságnál töbre gondolni.
3/3 anonim válasza:
Ha őt nem zavarja, miért ne tarthatnád vele a kapcsolatot? Mondjuk én biztos hamar megunnám, ha valaki ilyen helyesírással írogatna nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!