Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ment tökre kapcsolatotok azért, mert szexuálisan nem illettetek össze a partnereddel?
Ha igen:
- Mennyi idő után jött el a szakítás azt követően, hogy rájöttetek, erős eltérés van kettőtök szexuális étvágyában s vágyaiban?
- Hogy zajlott a végső elválás? Anyázással vagy békében/megértéssel/elfogadással?
Ha nem:
- Voltatok ehhez közeli szituban?
- Megoldódott? Hogyan? S mennyi ideig?
Leány vagy-e vagy fiú?
Te lenni hány éves?
- Hogyan élted/éltétek meg?
- Miben mutatkozott meg az eltérés (össze nem illés?)?
Szerencsére nem volt ilyen.
Akivel kölcsönös volt a vonzalom, és egymásba szerettünk, azzal nagyon jó (volt) a szex is.
Sosem volt jó, de csak 1 éve döbbentem rá. 16 év után. A szexuális vágyamat, önbizalmamat lenullázta. A férfiasságom oda van. Lehet, hogy nem is szeretett. Még nem váltunk el, de már van barátnőm. Ő már fel tudta állítani, és nagyon jó vele.
36f
#3! Nekem dettó ez volt!!
Nagyon durva depis időszakon vagyok túl, és van mikor nem működik a "cucc"
Voltam dokinál is vele, de szerencsére "hardveresen" nincs baj. Csak a szoftver fagy le néha...
Persze, rendszerint ez volt a szakítás oka. Igaz, nálam nem annyira az étvágy, mint inkább a minőség nyomott a latban, így aztán nem is sokáig váratott magára a továbblépés.
Igyekezetem minden kapcsolatot békésen lezárni, de természetesen az ember mindig belefut néhány olyanba is, aki egyszerűen nem bírja ki, hogy szakításnál bele rondítson a múltba.
55F
Igen, az első barátommal. Barátilag, soha nem volt még olyan jó barátom (ennyire közel legyünk egymáshoz valakivel). De a szex nem működött. Előtte még nem is pettingeltem mással, bele kellett tanulni. Nem is vele akartam elveszíteni, mert tudtam, hogy vele nem lenne olyan jó.
Aztán azt mondta, hogy csak "kötelességből" bújna velem össze. Volt, amikor nagyon kívánt, volt amikor nem. Közben csajozott.
Először ő hagyott el. Aztán újra "összejöttünk". De amikor láttam, hogy csak tartalékba kellek neki, akkor otthagytam.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!