Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Észre lehet venni azt, ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észre lehet venni azt, ha már csak megszokásból vagy együtt a pároddal?

Figyelt kérdés
Vagy legalábbis szerinted ennek mik lehetnek a jelei, leszámítva hogy már nincs meg az a lángolás mint a kezdetekkor.
2010. jan. 12. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a lángolás nem marad meg örökre,előbb -utóbb átalakul mély szeretettél.Olvastam,hogy a szerelem általában 3 évig tart rózsaszín köddel és egyebekkel.Mi már túl vagyunk a lángoláson,ne értsd félre,szerelmesek vagyunk,csak már tisztán látunk,látjuk a másik hibát,alkalmazkodunk és elfogadunk dolgokat,amiket az első 3 évben észre se vettünk.Ha ezután is együtt maradunk ebben a mélyebb érzésben,akkor nem válik megszokássá.
2010. jan. 12. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Én akkor vagyok vele megszokásból ha már nem érzem a bőrének a finom mézédes illatát. Ha ez eltűnik/elmúlik, akkor már csak megszokás. Ez az én tapasztalatom. :)
2010. jan. 12. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Soha nem izgulsz mielőtt találkoztok, mielőtt hazajön és meglátod. Nem dobban meg néha a szíved ha hozzádér, megölel. Nem érzed, hogy írnál neki csak úgy egy smst hogy szereted. Nem vágysz egy őrült, vagy romantikus szerelmeskedésre néha. Azért írom hogy néha, mert mindig nem kell ezt érezni, de ha még igazán szereted akkor ezek időnkét előjönnek. És nem havi egyre gondolok itt, hanem inkább naponta, párnaponta. Nálam ez a tapasztalat.
2010. jan. 14. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:
amikor mar megszokasbol vagytok egyutt akkor azert van,mert hianyzik a valtozatossag,es nem foglalkoztak annyit egymassalegyszeruen megszoktatok egymast hogy ez igy van es kessz,de ez ellen lehet tenni sokmindent,meglepetesek,hetvegi kirandulasok,es ami a legfontosabb sokat poenkodjatok,ez feldobja a kapcsolatotokat.
2010. jan. 14. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen,van hogy nem veszed észre de van mikor igen.
2010. jan. 14. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!