Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért piszkál egy fiú?
egyik fiú ismerősöm mindig piszkál,beszólogat,becézget,de azt mondta,hogy nem vagyok az esete.
Miért csinálja ezt?
Ezt igazából nem tudom. Lehet tetszel neki, lehet történt még anno köztetek valami és "haragtartó".
Velem pl. az volt általánosban még ,hogy egy fiú akart velem járni 5-ben és nem szerettem volna,így megutált ő aztán 7. év közepéig piszkált ,cikizett ,folyamatosan beszólogatott ,de előtte pár hónappal ,amikor anyukámat a szájára vette (nem érte be velem),akkor ideges lettem és ,hát nem szépítem beütöttem neki ,de rendesen.(abban a pillanatban akkor annyira büszke voltam arra ,de nem szép dolog ,te ne tegyél ilyet ,mert durva ,de hű milyen jó érzés volt) Akkor vége lett ,nem piszkált többet ,néha-néha még egyszer kétszer beszólt nekem ,de leállt vele. De nem javaslom ezt a módszert ,csak most erről eszembe jutott ez a sztori;) Tényleg ne csináld ezt ,szerintem letagadja ,hogy bejössz neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!