Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, Miért nem adott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Miért nem adott esélyt miért nem próbálta meg?

Figyelt kérdés

2 hónapja találkozgattam egy sráccal, nem sokszor találkoztunk.

Úgy tűnt, hogy tök szimpatikus vagyok neki, udvarolt.

Külsőre tuti bejöttem neki, mert az eddigi barátnői is olyanok mint én külsőre. ezzel 1000 % hogy nem lehetett probléma.

Tanult vagyok, próbálom képezni magam.

DE NEM KELLETTEM NEKI és meg se próbált velem járni.

Azt mondta hogy nem érez irántam semmit, pedig az elején ő keresett mindig és udvarolt.

Ha egy picit türelmesebb lett volna velem megszeretett volna, de nem adott esélyt :(

N22 F25

2014. aug. 5. 20:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

kb ugyanolyan az anyagi helyzetünk sőt nekem jobb.

Diplomás vagyok ha minden összejön, jól fogok keresni.

Szerintem kelendőbb vagyok mint ő, sőt tuti, számomra helyes de még egy barátnőm se mondta hogy helyes lenne, ízlések és pofonok.

2014. aug. 5. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
de olyan is volt amikor 1 fejjel magasabb csajt akart becserkészni :D
2014. aug. 5. 22:17
 13/13 anonim ***** válasza:
akkor tényleg nem érezte azt, amit kellett volna... normálisan oldotta meg, jobb lett volna, ha hónapokig hiteget? hidd el, én is voltam hasonló helyzetben, de dobva lettem "nem működünk" címszó alatt. szinte ugyanaz volt mint nálatok, csak mi össze is jöttünk, én is úgy éreztem imádtuk egymást, de szerinte mégsem... mai napig nem értem mi volt...
2014. szept. 3. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!