Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holdfény64 kérdése:
Miért nem szeretik a férfiak a játékosságot?
Figyelt kérdés
Szeretek kicsit játszani
Szeretek picit játszani a férfiakkal, mielőtt bármi is történne, mert úgy izgalmas, kicsit flörtölni, célozgatni, hogy érezzem nő vagyok. A mai férfiak, legyen szó randizásról vagy már párkapcsolatról, rögtön megsértődnek. Van néhány, ismétlem néhány (nagyon kevés) kivétel, de a többség ilyen. Miért nem tudtok picit küzdeni, hogy meglegyen a játszma?
2014. aug. 3. 19:37
1/9 anonim válasza:
Attól függ meddig húzódik e a játszma, és kérdés mikor állok nyerésre? :)
2/9 Beniy válasza:
Hát itt azért bizony az is kérdés, hogy hogyan, és meddig csinálod ezt. Te se szeretnéd, ha azt éreztetné a másik fél, hogy csak szórakozik veled. :)
3/9 anonim válasza:
Én tudok csak ti egyből lekoptatjátok a férfiakat vagy nyakukba ugortok és megfojtjátok.
4/9 anonim válasza:
Játszani szeretünk, játszmázni nem!
5/9 A kérdező kommentje:
De nem húzom sokáig, még csak esélyem sincs sokáig húzni, mert pont ha nem ugrom egyből a nyakukba, akkor le van ejtve az ember. A rögtön nyakbaugrós dolog pedig esélytelen, nem vagyok az a fajta. Egy nőben azért legyen valami tartás...
2014. aug. 3. 19:48
6/9 anonim válasza:
Én csak a két véglettel találkoztam. Vagy leszart vagy sem.
7/9 anonim válasza:
Nem is azt mondtam, hogy azonnal., A lényeg, hogy a férfi lássa azt, hogy van értelme!
8/9 Beniy válasza:
Nem lenne rossz egyébként, ha mondanál konkrét szituációkat, mert így nehéz elképzelni, hogy mi lehet a probléma. :)
9/9 anonim válasza:
Nem szeretem, ha játszanak az érzéseimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!