Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szüleim meg akarják tiltani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim meg akarják tiltani, hogy a barátommal legyek, mert nem Magyarországon lakik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs 60km a távolság köztünk,mert mindketten elég közel lakunk a határhoz!!! Ő Romániában lakik, de magyar!!!!!! Úgy szoktunk talzini,hogy egyik hétvégén nálunk következőn nála. Eddig...ÉS az anyám azt mondta,hogy soha többé nem találkozhatok vele, mert nem engedi,hogy átmenjek Romániába,mert szerinte veszélyes és undorító! Az apám se áll ki mellettem, ő azt mondja inkább nyugatról keressek barátot, keleten elmaradott minden!!! De én nem akarom elhagyni egy ilyen miatt,mert szeretem és nem érdekel,hogy hol lakik! Mi legyen? HOgy győzzem meg őket??És a barátom magyar,de az anyám azt mondja rá,hogy román!! Pedig nem is! 1
2010. jan. 12. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom amikor nálatok van a fiú, akkor megy a színjáték a szüleid és a barátod között, mintha minden rendben lenne és miután lemegy akkor téged vonnak felelöségre. Ilyen esetben csak az segít ha mind annyian leültük egy asztal mellé és megbeszélitek a problémát. Azt nem lehet csinálni hogy mindenki homokba dugja a fejét. Első a megbeszélés és történjen bármi is ott lesz a pont.
2010. jan. 12. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? És eddig hogyhogy nem volt baj, hogy átjársz hozzá? Talán valami meggondolatlanságot csináltatok?
2010. jan. 12. 14:00
 3/9 A kérdező kommentje:

17éves vagyok

és semmit nem csináltunk,még nem feküdtem le vele, pedig 4 hónapja együtt vagyunk

csak eddig az volt,hogy a szüleim azt hitték,hogy ez csak egy ilyen múló fellángolás és nem tart tovább pár héténél.. és látják,h nem és jön a tiltás

és ha nálunk van,akkor csak annyi a szüleimmel,hogy köszönnek...de ők egy szót se szólnak a barátomhoz, mindig azt mondják menjünk ki a városba,ne a lakásban legyünk,mert őket zavarja,hogy ""román"" vendégünk van... :S:(

2010. jan. 12. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem 17 évesen nyugodtan elküldheted a szüleidet melegebb éghajlatra. Amúgy meg ha közlöd a szüleiddel hogy picit komcsi beállítódásúak, az talán segít.
2010. jan. 12. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ez elég fura, ha látják, hogy komolyan gondoljátok, akkor gondolhatnák, hogy fölösleges a tiltás. Be kéne bizonyítanotok valamivel, hogy tényleg szeretitek egymást, hátha akkor megenyhülnének a szüleid. Biztos csak jót akarnak neked, de akkor is elég gáz ez a felfogás...
2010. jan. 12. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Közös főiskola :)

Vagy együtt pattani nyugat európába.

Az erdélyi magyarok nagyon jól megállják a helyeüket bárhol. Belgium,luxemburt, francia ország. Egy kis pénzszerzés után pedig erdély a legcsodásabb hely.

Plusz hihetetlen mértékben fejlődik, egy jó ötlettel könnyen lehet jólmenő vállalkozást létrehozni.

2010. jan. 12. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Anyukádnak üzenem, hogy bamba liba.

Egész Erdély Magyarország. Az a mi területünk, csupán 1920-ban a trianon idején a mocskok elcsatolták. Az a fiú magyar, és úgy látom nagyobb magyar, mint édesanyád, meg fogalma nincs a magyarságról, ha így lerománoz valakit.

Ő meg akkor egy büdös k.omcsi.

2010. jan. 12. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehetne rosszabb is ennel, pl ukran, vagy bulgar baratod (akiktol meg en is felek :D ), szoval oruljenek, h erdelyi magyar.

22F

2010. jan. 12. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát,ha tényleg komolyan szereted és ö is viszonozza,akkor ennyit mondhatok:Halgass a szivedre:)
2010. jan. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!