Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a féltékenységről?
Egyetértek veled.
És azt tapasztalom,hogy rengeteg kapcsolat e miatt megy tönkre. Holott jól is működhetne!
ez igy igaz
de a legrosszabb az ha valaki fétlékeny
Szerintem aki féltékeny, az nem bízik. Sem a saját értékeiben, sem a párja hűségében.
Aki meg okot ad féltékenykedésre, az meg nem veszi figyelembe a másik esetleges reakcióit. Legtöbben azonban ok nélkül féltékenykednek.
De alapjában véve minden emberi kapcsolat alapja a bizalom. bízol a buszsofőrben, hogy nem vezet neki a fának, amikor fel szállsz a buszra. Bízol a tanáraidban, hogy igazat mondanak, bízol a munkahelyedben hogy a hónapodat ki is fizeti, bízol a barátaidban hogy a titkaidat nem árulják el senkinek.
És persze a szerelmedben is, hogy nem csal meg és ő is szeret téged.
Én a 15:47-essel értek egyet.
Van egészséges mértékű féltékenység (amikor valami okot ad rá) pl.: egy harmadik személy rámászik a pár egyik tagjára amitől a másik felháborodik, valaki taperolja a párunkat, stb.
Meg van a beteges mértékű féltékenység pl.: a másik nem mehet el sehová, nem öltözhet ki, nem szólhat máshoz, nem táncolhat mással, stb.
Lehet most konzervatívnak fogtok tartani, de szerintem minden normális komoly kapcsolatba kell egészséges mértékű féltékenység, én nem pártolom ezt a ma divatos nagyon "laza" felfogást, hogy ne vegyünk komolyan semmit. Én kifejezetten örülnék neki ha a nő akit szeretek jelezné a másik nőnek aki például rám mászik vagy hozzám dörgölőzik, hogy eddig és ne tovább. Számomra ez azt jelentené, hogy fontosnak tartja a kapcsolatot és hajlandó tenni is érte. Fordított esetben meg én adnék hangot a felháborodásomnak ha azt látnám, hogy a barátnőmet egy másik férfi például taperolja.
7-es jól mondja.
Jó, ha valaki okot ad rá, akkor teljesen rendben van.
Én csak attól vagyok ki ha egy férfi beszélget egy lánnyal, akivel régóta jó barátok és a barátnő elkezd rá orrolni, nem bírja, mert féltékeny. Majd akkor legyen az ha konkrétan látja, hogy a csaj rámászik a fiúra, vagy ha már volt valami csókszerűség. pl...
Egy kicsit sem kell féltékenynek lenni oktalanul szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!