Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontosabb a büszkeség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontosabb a büszkeség, mint a szerelem?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 12:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekem nem fontosabb :(
2010. jan. 12. 12:39
 2/12 anonim ***** válasza:
mert a szerelem elmúlhat, a büszkeség mindig meg marad
2010. jan. 12. 12:45
 3/12 anonim ***** válasza:
inkább miért fontosabb a szerelem mint a büszkeség?
2010. jan. 12. 12:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Mert a büszkeség miatt egy olyan szerelmet dobhatunk el, amihez foghatóban nem lesz többet részünk. Hát ezért.
2010. jan. 12. 12:51
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
hagyjál már ezzel a lányregényes nyáltócsával. lehet hogy 1 évig hű de nagy szerelem, utána meg egyik oldalról viszonzatlan lesz és hoppon maradtál a szerelemmel. csak hogy addigra már büszkeséged sem lesz. 2/0
2010. jan. 12. 13:00
 6/12 anonim ***** válasza:
makacsság, érzékenység, minden kapcsolatban van. a kérdés az,hogy értek-e annyit egymásnak, hogy megbeszéljétek (a félreértést)
2010. jan. 12. 13:08
 7/12 anonim ***** válasza:
mi túl büszkék vagyunk.. és ez gondot okoz mostanában. elég sokat veszekszünk más problémák miatt és a vége az h egyikőnk sem enged és mind2en megsértődünk.. elég komoly károkat okoz..
2010. jan. 12. 13:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azért fontosabb, mert nem akarok (megint) eldobott használt zsebkendő, semmire se kellő rongy lenni.

Lehet, hogy szerelmes vagyok belé, lehet, hogy azt állítja, hogy ő is belém. Barátnője van (se gyerek, se vagyonközösség, se semmi), mégis szeretőnek akar, azt mondja nem szereti, de nem szakítana vele.

Hát, én meg nem leszek szerető, többre tartom magam egy B kategóriás, második helyezett, unaloműző tárgynál.

Ennyi. Vagy inkább hallgatnom kéne az érzéseimre és hagyni, hogy megalázzanak? Köszönöm, nem.

L/22

2010. jan. 12. 14:21
 9/12 A kérdező kommentje:

14:21

Ez nem igazán büszkeség, ez inkább önbecsülés. :)

Akkor például hozok egy konkrét példát: a megbocsátás fontos és hasznos művészetét miért nem képesek elsajátítani sokan, főleg úgy, hogy a másik mindent megtesz a másik bocsánatáért?

2010. jan. 12. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem sajnos nem fontosabb a büszkeség,pedig szeretnék néha én is oylan kemény lenni,h nem engedek...de sajnos nem...a párom iszonyatosan büszke ember,ezért ha jót akarok magamnak,akkor én engedek,mert ha azt várom,h ő engedjen,akkor megőszülök...gyakran megesik,h nekem lenne okom megsértődni,de a párom elég jól játszik és sértődésre,sértődés a válasz...én meg még ebben a helyzetben is képes vagyok engedni és a végén még én kérek bocsánatot,amikor talán nem is én voltam a hibás.Egyszóval a büszkeségem romokban hever,mert mindig az az első nekem,h a kapcsolatomat mentsem...de mit fogok érni emberileg, ha mégis elhagy az,akit szeretek??? - ezzel a mentalitással semmit,mégis ilyen vagyok.Szóval irigylem azt,aki minden helyzetben büszke tud maradni...
2010. jan. 12. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!