Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbe vagyok esve, félek hogy örökre egyedül maradok. Mit csináljak? 22
Figyelt kérdés
Lehet hogy léteznek rendes fiúk, de hogy én még eggyel se találkoztam az is biztos. Nem értem a fiúk miért nem tudnak megbecsülni egy rendes, normális lányt. A külsőmmel nincs baj, hiszen nem az első randi után koptattak le.2014. aug. 5. 07:17
11/16 anonim válasza:
Jah, facebook. ez mindet elárul, akkor megérdemled.
12/16 anonim válasza:
Szerintem kár aggódnod, 22 évesen még nem késtél le semmiről! Van még időd, hidd el!
Legyél nyitott, de ne akard erőltetni az ismerkedést.
Én itt ismertem meg a vőlegényem gyik-en, ennek ellenére azt tudom mondani, hogy elég rizikós ez az internetes ismerkedés. Azon túl, hogy persze mindenki a legjobb oldalát igyekszik mutatni, ami egyébként nem biztos, hogy a valóságot tükrözi, sokszor az emberek több vasat tartanak a tűzbe és így is pofára lehet esni. De ugyanezek a dolgok előfordulhatnak a "normál", nem internetes ismerkedés keretein belül is.
Szerintem randizz, próbálkozz, de elsőre ne éld nagyon bele magad, nehogy csalódás legyen belőle. :)
13/16 anonim válasza:
Mert nálad a rendes fiú azt jelenti hogy 185 cm,kigyúrt,modell és focista
14/16 anonim válasza:
Tudod nem a fiúkkal van baj hanem veled. Könnyű a másikat hibáztatni. Ha nem akkor meséld el mivel bántottak meg téged? Ha lehet részletesen.
15/16 anonim válasza:
Nem fogsz egyedül maradni, csak jól kell válogatni a célszemélyek között. Kevés a normális ember, de azért lehet találni.
16/16 anonim válasza:
Ja. Kevés a normális csaj is. Jól kell válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!