Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nélkülem megy bulizni? ( bőv. Lennt. )
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt. Eddig együtt laktunk, de most egy veszekedés miatt hazaköltöztem. Kibékültünk, megbeszéltük. 3 hétig vagyok itthon, utána megyek Angliába dolgozni 4 hónapot. Szerettem volna vele lenni még itthon vagyok, de az egyetlen szabad hétvégéjét is a haverjával tölti és elmennek bulizni nélkülem. Nem leszünk mindennap együtt és fáj, mert sokáig nem fogom látni. Sajnos én nem mehetek velük, mert nem férek a kocsiba. :( 22/L2014. aug. 4. 18:46
11/11 anonim válasza:
Egyet mondok: megcsal, ha már nem akarja hogy ottlegyél, akkor csak egy kis plusz "élményre" vágyik, mert egy pasi sem tud szeretni, mind csak megjátssza mennyire szerelmes, közben meg csinálja fűvel fával, csak te nem tudsz róla. Mikor sörözni megy a haverokkal akkor is a pultos csajt vágja gerincre, mert nem képesek a hűségre és a szerelemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!