Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazajön, nekem meg barátom van. Mit csináljak? Beszéljünk, vagy nézzem levegőnek?
Volt egy fiú, akibe nagyon szerelmes voltam már évek óta, szinte tökéletes volt... Együtt voltunk több, mint egy évet, rácáfolt arra, amit a szüleim gondoltam róla (nagyképű, elkényeztetett szépfiú, aki folyton bajba kerül) és minden rendben volt. Majd egy hülyeség miatt szakítottunk, ő pedig a világ másik végére költözött, az anyjához és kb. mindenki úgy gondolta, hogy miattam ment el. Nehéz volt az egész, mert én még mindig szerettem és vártam, hogy egyszer hátha bejön reggel az osztályba (osztálytársak voltunk előtte már 10 éve), vagy valami. De semmi. Néhányszor jött haza, de sosem akartam találkozni vele.
Lett egy barátom (a legjobb barátnőim unszolására), aki tényleg kedves, vicces, nem balhézós, udvarias és "szülők kedvence" típus, de én semmit nem érzek iránta... A volt barátom pedig hazajön végleg és fogalmam sincs, hogy most mit tegyek. Az egyik legjobb barátnőm azt mondja, hogy nehogy dobjam a barátomat, mert így legalább látni fogja, hogy továbbléptem és nem rá vártam. De igazából nem léptem tovább, ugyanúgy rágondolok egész nap. A másik barátnőm szerint jó lenne vele beszélgetni.
Nem tudom, mit csináljak... Itt hagyott, egy üzenetet sem írt az utóbbi hónapokban és
Fura dolog, hogy vannak ilyen emberek, akik barátok unszolására szednek fel valakit. Ennyire ne legyél befolyásolható máskor. Szerintem szakíts a pasiddal, mert ha nem érzel iránta semmit, akkor csak becsapod. S talán magadat is. A másikat meg hagyd a fenébe, ha ilyen inkorrekt volt, hogy üzenetet sem írt...lehet csak megjátszotta magát neked az 1 év alatt, a szerelem képes ilyesmire és valóban gyökér, ahogy szüleid ismerték...
Nevető 3. at keress.
Írt üzenetet még az elején, csak akkor eléggé haragudtam rá és mindet kitöröltem, olvasás nélkül...
Később meg már nem írt.
Egyetértek, szegény srácot ne hitegesd tovább, ha nem érzel iránta semmit, akkor bizony nincs értelme vele lógni, csak azért mert "jaj én most túlléptem rajtad, hát lásd meg"
Beszélgess a fiúval akivel együtt voltatok, majd kiderül, hogy ő mit szeretne. Ha nem többet, akkor világos, ha mégis sokat gondol rád, akkor meg el tudjátok majd dönteni hogy mit szeretnétek, mindenesetre én átbeszélném azt a "hülyeséget" is, ami miatt szakítottatok annó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!