Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megjegyezte, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megjegyezte, hogy álmomban szoktam szellenteni. De nem nevetett közben, olyan furcsán mondta. Lehet, hogy emiatt kicsit kiábrándult belőlem? 24N

Figyelt kérdés
Rosszul érzem most magam emiatt, ezt sajnos nem tudom befolyásolni. :(
2014. aug. 4. 11:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
azt hitte hogy a mesebeli királylány nem pukkant:)
2014. aug. 4. 12:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Más visszatartani társaságba, mint éjjel amikor alszol... olyankor reflexeid vannak, nem tudod befolyásolni.

Na meg ha napokat vagy együtt valakivel, elég nehéz folyton visszatartani. Nem kell az orra alá, de nem lehet folyton tartogatni, mert nekem is volt már tőle égtelen hasfájásom.

2014. aug. 4. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!