Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után nagyon nagyon ciki szellenteni a párunk előtt?
3 éve vagyunk együtt, idáig kínosan ügyeltem rá, hogy semmi ki ne csússzon... Erre megcsúsztam a fürdőben és egy hatalmas kijött...... A páromnak az arcára fagyott egy grimasz, majd úgy csinált mint aki nem hallotta, majd 5 perc múlva láttam rajta a döbbenetet. Halál ciki volt az egész, pedig ő amúgy sosem kulúrálja magát, állandóan elereszti magát.
Én azóta is hülyén érzem magam, alig tudok túl lépni rajta.
Szerintetek ő is gondol rá?? Nagyon égő egy ilyen baleset?
xDDDDD
Mi a 3. hónap után eregetünk egymás előtt is. Emiatt nem fogjuk kellemetlenül érezni magunkat egymás előtt.
Beszéld meg vele, hogyha ennyire zavar.
Mi még 10 év után sem eregetünk direkt egymás előtt.
Viszont! Ha véletlenül kicsúszik, akkor csak röhögünk egyet rajta :D
Dehogy ciki. Aki ilyet komolyan vesz az nem normális:)Álmodban is fingsz, nem tudod visszatartani. Azt hiszed, hogy 3 év alatt sose hallotta?
Nálunk pl olyan volt hogy lehajolt valamiért a férjem és kicsusszant neki:) jót nevettünk:)
Vagy végiggörgette a gerincemen a jégkockát, és nekem is kirobbant egy adag:D erre a férjem azt mondta: ne fossá be:D és jót röhögtünk:)
Nem kell ezt annyira felfújni. Pláne úgy nincs joga, ha ő is csinálja...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!