Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi összetört szívű és önbizalom hiányos fiatal! Mi lesz veletek?
Velem az lesz vagy is már félig meg is történt hogy teszek ellene.
Fogytam sokat, mert ez is szempont volt hogy eddig nem volt barátnőm, próbálok új emberekkel megismerkedni, eddig sikertelenül. Önbizalmam sokat javult az elmúlt 8 hónaphoz képest amikor szinte a mélyponton voltam, de lényegében, igyekszem mindent megtenni azért hogy újra bekerüljek egy társasági életbe, többet mozduljak ki itthonról és valahogy rendben legyen az életem. Bár anyagilag egyenlőre nyugodt helyzetben vagyok mert a szüleimmel élek, és bár dolgozom de sajnos egyedüli élethez az kevés pénz, de ez csak átmeneti persze, keresem a jobb lehetőségeket, és nyitott szemmel járok hogy amint van valami lecsaphassak rá.
Nem vagyok egy elveszett gyerek szerencsére, de voltak problémáim meg sajnos vannak is amik ellen nehezen tudok tenni. De igyekszem mindent beleadni abba hogy végre megtaláljam a párom, és boldog lehessek, egy olyan lánnyal/nővel aki viszont szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!