Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet, így megbüntetni a barátnőmet, mert megcsalt?
ha kirakod,megint megfog csalni.Akár is lehet többször egymás után.Lehet olyan jól sikerülne ez a kis bosszú.h az ócska ri-bancból még bontott csirkényi húscafatot sem látnál soha többé :D
szegény lány.reméljük jól ki van tágítva.
Mániákus fegyvergyűjtő vagyok és öcsém egyszer elkérte az egyik hatástalanított Parabellumomat. Nem tudtam mire kell neki, de azt mondta másnap visszakapom. Féltem, hogy valami hülyeségre kell neki, haverok előtt menőzni, de mivel használhatatlan volt odaadtam neki.
Utólag derült ki, hogy a barátnője megcsalta, de nem tudott róla, hogy Ő rájött. Felhívta öcsém magához odadobott neki egy utazótáskát elővette a pisztolyt ráfogta és azt mondta neki, hogy 5 percet kap hogy összepakolja szarjait és elhúzzon a pecsába, tud mindenről. Állítólag a csaj hulla fehér volt amikor szaladt le a lépcsőházban (ezt a szomszédok mesélték már nekem) majd a 2. emeleten az egyik lépcsőn megbotlott és elesett. Nem lett nagy baja csak a bokája zúzodott meg.
Mindezt azért mondom el neked, mert bosszút lehet állni a másikon az okozott sérelmekért, de csak ésszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!