Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ciki intim kérdés, válaszolnátok?
Amikor gyakran vagytok együtt a pasitokkal(napi rendszerességgel, és mondjuk egy héten keresztül vagy tovább) hogy oldjátok meg úgy a lenti szőrtelenítést, hogy se borostás ne legyen, se sebes, kiütéses?
Nekem ez a legnagyobb problémám volt mindig a kapcsolataimban, hogy másnapra általában olyan lesz, hogy fáj hozzáérni, meg kipattogzik,pedig óvatosan borotválom és előtte sokáig meleg vízben ülök direkt. Mindenhol máshol is borotválkozok de ott nincs ilyen bajom. Mit csináljak hogy ez ne legyen? (gyantáztatni nem szeretnék)
"Nekem ez a legnagyobb problémám volt mindig a kapcsolataimban"
engem veréssel fenyegetett az exem, és felmászott a szobaablakom rácsain, amikor szakítottam vele, mert megcsalt. De örülök, ha neked ez volt a legnagyobb gondod eddig:D
Egyszer nyaraltam a fiúmmal együtt 1 hónapig, minden nap együtt voltunk, volt, hogy többször is. Én hetente szőrtelenítettem, ahogy amúgy is. Borostás voltam, na és?:)
26l
gyanta miért nem? nem tudom mitől félsz...
vagy hagyod megnőni, és csak rövidre nyírod. szerintem az is teljesen jó.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!