Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért akarnak mindig ölelgetni vkit?
Én már kikészülök , h nem lehet soha egy bnőm se aki ne akarna egész nap folyamatosan ölelgetni..
Nem tudunk úgy elmenni vhova h 5 percenként ne kelljen megállni és ölelgetni egymást. Emiatt aztán sose lehet bnőm, mert ezt nem birom elviselni, amikor hasznosabban is el lehetne tölteni az időt. És ha elmondom a véleményem az ilyen hülyeségekről akkor meg fel vannak háborodva h nem is szeretem őket..
a-a, sajnos a nem szeretet hiányosak is ilyenek, vagy pedig később mindenkiről kiderül h az, csak elfojta az elején amig nem bízik a másikban.
De egyébként aki olyan mint a 8-as, szerintem én még őt is kikészíteném :D
én imáádom, én még többször is ölelkeznék, mint 5 percenként :D de én ilyen ragaszkodós bújós típus vagyok, szóval... :))
21f
Ezt a kérdést még én írtam ki kicsit régebben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szóval nem kell általánosítani!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!