Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak a nők?!
Az elérhetetlen kell mindenkinek... Ami szomorú de igaz...nálam is igy van...
Meg persze a nőknek fontos a külső is,hiába is bizonygatják az ellenkezőjét...en nagyon felszínes tudok lenni, kivéve ha szerelmes vagyok , de csak ha tetszik egy fiú, a legkisebb hibája is kiábrándít..
20 L.
Hát én már nem tudom,most akkor minek szórakozott velem?
ha olyan kell aki semmibenézi,és elérhetetlen,oké.
de akkor miért játszik más érzéseivel is?
boldogabbá teszi hogy nem csak neki fájhat valami?
Egyrészt : Rosszul közelíted meg a dolgot.
Aki olyan, hogy inkább a rossz fiút választja, majd sír ha kihasználják, olyannal nem kell foglalkozni, lépj tovább. Kár időt pazarolni rá.
Másrészt: általánosítasz.
Én pl nekem tetsző, aranyos, kedves, hűséges, okos, magas, barna hajú, barna szemű, nálam picit fiatalabb pasit akartam és megkaptam:)
Akiről kiderült rövid idő alatt, hogy nem törődik velem, paraszt, vagy kihasznál, azt kidobtam. Ennyi. Mert ugye nem feltétlenül tudjuk előre, hogy valakivel milyen lesz egy párkapcsolat...
Tudomásul kéne már venni, hogy nem minden nő ugyanolyan, csak azért mert téged dobtak egy másik pasiért például... Ha a másik jobban tetszik neki akkor ez van. Csak az idődet pocsékolod agyalással:), hogy mi kell a nőknek... Keress olyat akinek te kellesz és kész.
Illetve még egy dolog: Ha esetleg több lány is otthagyott már másik pasiért, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy talán TE csinálsz valamit rosszul, amiért otthagynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!