Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek a szolid vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek a szolid vagy a "bombázó" lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

Szolid: barna haj,vörös haj, fehér bőr, esetleg szemüveg, intelligens, családcentrikus, tervező

Bombázó: szőke haj,barnahaj, vörös haj, dekoltázs, magassarkú, pláza, diszkó, buli, fanta, YOLO(You only live once-egyszer élünk) , Carpe diem(Élj a mának), stb

2014. aug. 3. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Te biztosan az első vagy :)
2014. aug. 3. 19:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Inkább szolid...
2014. aug. 3. 19:23
 13/20 A kérdező kommentje:

már ott van baj, ha bulizni mész el a nőddel... az már tuti nem lesz egy életre szóló kapcsolat

lehet találni más intelligens programokat is, mintsem diszkó meg egyéb

aki ilyen helyen ismeri meg a párját, az csak is rövid távú kapcsolat lehet

én eddig mindig könyvtárban, plázában ülő és olvasó lányokra vadásztam. És volt siker, és nem "bombázót" szedtem össze.

DE persze most nyomban 10-en fognak írni, hogy jajjj, nincs igazam, diszkóban is lehet rendes lányt találni meg minden, akkor tapasztalj ember!!

2014. aug. 3. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
a kérdezővel értek egyet. Nem nagyon lehet találni normális, megértő embert diszkóban, meg nincs is a bulira igényem, tehát inkább szolidabb.
2014. aug. 3. 19:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Te amúgy lány vagy?
2014. aug. 3. 19:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Szolíd. Egyértelmű ;)
2014. aug. 3. 19:35
 17/20 A kérdező kommentje:

nem, én fiú vagyok, 20 éves fiú, akinek eddig 4 barátnője volt, és akinek az előző barátnője egy 27 éves kertészmérnök volt. Barnahajú, intelligens szolid nő, akit nem buliban ismertem meg, hanem egy padon, ahol éppen olvasott.

És ott a pont az egyik kommentelőnél, aki leírta, hogy buliban rendes lányt nem lehet találni.

2014. aug. 3. 19:40
 18/20 anonim ***** válasza:

Igen, mondjuk csak annyi hogy a buli nem csak a diszkóban merülhet ki. Én azért is írtam hogy ki mozdulni nem részegre inni magad egy discoban.

Bulizni attól még lehet, meg azért lehet azt is kulturáltan, nem úgy hogy nap mint nap esti program, disco.. De most mit tudom én baráti kör összeültök aztán buliztok otthon, vagy elmentek biliárdozni vagy tudom is én. Még akár szórakozóhelyre is, de az más azért ha társasággal mész vagy 1-2-en.

2014. aug. 3. 19:43
 19/20 A kérdező kommentje:

szerintem egy egészséges kapcsolatba ez sem fér bele, semmilyen bulizás, pláne nem szórakozóhelyre

akik ilyen életvitelt élnek, ott már bizony a félrelépés gyanúja bármikor felmerülhet.

Egy tisztességes, rendes lányt te magad viszel el, különböző helyekre, de nem szórakozóhelyekre, és esetleg még az belefér, hogy bemutatod egy két lánybarátodnak, ez kultúra, és ez így kulturált megoldás.

DE akik csoportosan mennek szórakozni, azokban már benne vannak a rossz hajlamok, az élvezeteknek való megfelelés, a hedonizmus.

Egyébként, rendes lányt még a vallási gyülekezetekben lehet találni.

Én sosem vittem el csoportosan sehová sem a barátnőimet, mégis jól megvoltunk. Viszont elvittem bowlingozni,kirándulni,egyéb helyekre.

Ez az egészséges kapcsolat.

2014. aug. 3. 19:58
 20/20 anonim ***** válasza:
A szolid számomra többet ér, mint a másik típus.
2014. aug. 3. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!