Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIÉRT van az hogy engem csak megdugni akarnak a pasik?
Figyelt kérdés
2x 3x találkozunk, persze szex van utána nem vagyok érdekes már ez miért van? Ha sokáig vársz azért nem kellesz ha meg hamar utána elvesztődik a varázs vagy eredetileg is ennyi volt a cél ? Eléggé elkeserít 27 éves nő vagyok, nem gondolnám hogy csúnya de annyira nem szép hogy járjanak velem, vagy mi a baj velem???2014. aug. 3. 13:07
11/19 anonim válasza:
Előre tisztázni kell, hogy ki mit akar. Ha kéreted magad, azzal nem tudod elérni, hogy többet is akarjanak tőled.
12/19 anonim válasza:
Most nem vitázni akarok, de így előre tisztázni nem lehet, hogy ki mit akar. Aki át akarja vágni, az nem fogja a legelején közölni, hogy "figyelj már, én csak a szexig akarlak"
13/19 anonim válasza:
Szenvedélyesség ide, vagy oda...
Velem vagy tisztázták az elején, hogy csak arra kellek, vagy pedig éreztem hogy nem stimmel valami...szóval megérzés. Annyit tudok ajánlani hogy a tiszteletköröket érdemes megtartani. Ez azért jó, mert van időd, időd arra, hogy figyeld, vizsgáld az illető férfit. Aki hazudik az előbb vagy utóbb követ el hibát ami nem lesz összhangba azokkal amiket korábban mondott. Tényleg nagyon figyelni kell a másikra. Vannak intő jelek. Érdemes foglalkozni velük.
14/19 anonim válasza:
Mert nem gyökerekkel kéne ismerkedned... hanem normális pasikkal, akiket általában elutasitasz.
15/19 A kérdező kommentje:
ja hát ha csak azok a normálisak, akkor inkább egyedül maradok!
2014. aug. 3. 17:42
16/19 anonim válasza:
Én elhatároztam, hogy csak az igazival fekszem majd le. Maradinak tűnhet ez a felfogás, de a mai napig nem bántam meg, egy percig sem, ugyanis mára már 4 gyönyörű gyermek édesanyja vagyok, és nem volt más férfi az életemben. Az elején , az első próbálkozásnál közöltem vele, hogy engem nem fog megdönteni, aztán otthagyni. Ha így jó, maradjon, ha nem, elmehet. Szenvedett egy darabig,mint a kutya, de végülis kitartott. Utána nem erőltette a dolgot, pedig rengeteget voltunk együtt. Egy szép napon, meg előállt azzal, hogy megkéri a kezem. Azóta már eltelt 15 év, és közben sem gondoltam más pasira, mert tőle mindent megkapok, ami kell.
17/19 anonim válasza:
Utolsó, de szerintem pont az ilyen pasik nem kellenek a kérdezőnek, gondolom a külsőre hajt...
18/19 anonim válasza:
megerősíteni tudom, hogy rossz emberekkel kezdesz. Ha tartós kapcsolatot akarsz, akkor biztos változtatni kell ezen. Össze fog ez jönni, csak türelem. A szex is fogyasztási cikké vált, sokan így is kezelik
19/19 anonim válasza:
Nekem se kéne egy olyan nő, aki 2 találkozás után megkapható. Gondolj bele, egész életemben azon rettegnék, hogy mi lesz, ha találkozik a nőm egy másik pasival. Túl könnyen megkapható vagy, és ez hosszú távon nem erény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!