Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én érzem úgy hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy hogy a férfiak az első szerelmükön nem tudják túl tenni magukat? Ez így van pasik!?

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 22:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
telibe sz>rom.
2014. aug. 2. 23:10
 12/20 anonim ***** válasza:
9-es neked mit habzik a pofád? ittál egy energiaitalt vagy mivan veled?
2014. aug. 2. 23:10
 13/20 anonim ***** válasza:

igen, meg már biztos meghülyültem a sok hülye kérdéstől itt.

De lehet csak az energia ital,, hmmhm, vagy mindkettő. Vagy még a kóla amit az energia mellé ittam. Bár a szám azért nem habzik, még csak a szemem se forog vérben, de a kérdések ugyanolyan hülyék maradtak, óvodás szinten.

Ez még mondjuk egy jobb kérdés. Én konkrétan az összes kérdésről beszélte, meg akkor már erről is persze.

2014. aug. 2. 23:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Most ezen feszengsz komolyan?
2014. aug. 2. 23:14
 15/20 A kérdező kommentje:

Mi két éve vagyunk együtt, előtte fél évet volt egyedül a párom. Mikor összejöttünk még rengetegszer beszéltek, facen is és telefonon is, aztán egyszer csak abba maradt ez a kapcsolattartás, (amugy a lány visszahivost szokott küldeni, az én párom pedig rögvest hivta is vissza) :(

Találkozni elvileg nem talalkoztak soha, de nem is laktunk egy városba.

Viszont így két év távlatából is érzem a páromon hogy nincs túl rajt, és ha a lány akarná lehet nem tudna neki nemet mondani. Még mindig a közeli ismerősök mappában van a leányzó a facebookon és a laptopján is fenn van még az összes közös képük amienk mellett az asztalon. Arra nem veszi hogy lementse dvdre és törölje onnan, mikor közösen használjuk a laptopot. Szóval ez a sok kis apróság lebuktatja... Szerintetek?

2014. aug. 2. 23:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves 9es! Igen amugy igazad van, elnézést az általánosításért, belátom ez nem nemfüggő! ;)
2014. aug. 2. 23:19
 17/20 anonim ***** válasza:

jaj--- és te? ha nem válaszolnál a hülye commentjeimre, már rég nem is érdekelne a dolog, nem ezt a kérdést bámulom egész nap... nem nem feszengek konkrétan nem érdekel az egész.

gondoltam csak válaszolok akkor már ha kérdezed... neeem majd naponta vissza jövök hogy lecsekkoljam ezt a kérdést,, inkább pont te veszed túl komolyan. Engem max idegesített egy picit a sok hülye kérdés, te meg ezen akadsz ki tök feleslegesen. Amúgy meg igyekeztem is nem elküldeni a francba a kérdezőt, csupán arra utaltam hogy gondolkodjon azért.

2014. aug. 2. 23:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Ki akadt ki te kis huncut? :D Max te xD
2014. aug. 2. 23:21
 19/20 anonim ***** válasza:
..............erre már nem mondok , semmit illetve pontosabban már úgyis mondtam
2014. aug. 2. 23:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Én túltettem magam ne aggódj...bár érdekes összejönnék vele még egyszer símán...de csak azért mert már másképp látom a dolgokat...de nem érdekel alapjáraton. Jó formás popsija volt ... ;) Úgy megküldtem a kanapén,hogy szegény orraesett tanévzáró után.. .xD
2014. aug. 3. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!