Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy hogy a férfiak az első szerelmükön nem tudják túl tenni magukat? Ez így van pasik!?
igen, meg már biztos meghülyültem a sok hülye kérdéstől itt.
De lehet csak az energia ital,, hmmhm, vagy mindkettő. Vagy még a kóla amit az energia mellé ittam. Bár a szám azért nem habzik, még csak a szemem se forog vérben, de a kérdések ugyanolyan hülyék maradtak, óvodás szinten.
Ez még mondjuk egy jobb kérdés. Én konkrétan az összes kérdésről beszélte, meg akkor már erről is persze.
Mi két éve vagyunk együtt, előtte fél évet volt egyedül a párom. Mikor összejöttünk még rengetegszer beszéltek, facen is és telefonon is, aztán egyszer csak abba maradt ez a kapcsolattartás, (amugy a lány visszahivost szokott küldeni, az én párom pedig rögvest hivta is vissza) :(
Találkozni elvileg nem talalkoztak soha, de nem is laktunk egy városba.
Viszont így két év távlatából is érzem a páromon hogy nincs túl rajt, és ha a lány akarná lehet nem tudna neki nemet mondani. Még mindig a közeli ismerősök mappában van a leányzó a facebookon és a laptopján is fenn van még az összes közös képük amienk mellett az asztalon. Arra nem veszi hogy lementse dvdre és törölje onnan, mikor közösen használjuk a laptopot. Szóval ez a sok kis apróság lebuktatja... Szerintetek?
jaj--- és te? ha nem válaszolnál a hülye commentjeimre, már rég nem is érdekelne a dolog, nem ezt a kérdést bámulom egész nap... nem nem feszengek konkrétan nem érdekel az egész.
gondoltam csak válaszolok akkor már ha kérdezed... neeem majd naponta vissza jövök hogy lecsekkoljam ezt a kérdést,, inkább pont te veszed túl komolyan. Engem max idegesített egy picit a sok hülye kérdés, te meg ezen akadsz ki tök feleslegesen. Amúgy meg igyekeztem is nem elküldeni a francba a kérdezőt, csupán arra utaltam hogy gondolkodjon azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!