Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember jó erősen megfogja egymás kezét, akkor könnyebben átvészelik a nehéz időket, ugye?
Figyelt kérdés
Hiszek a szeretet erejében, hogy ha két ember összefog, akkor nincs lehetetlen, és együtt bármire képesek.
Az egymás felé irányuló megbecsülés, szeretet, bizalom, és a tenni akarás - ezek mindennél nagyobb erőt adnak.
Hisztek ebben?
Van ilyenre példátok ismerősök között?
Én hiszek benne.
2014. aug. 2. 12:07
1/7 anonim válasza:
még nagyon sokat fogsz csalódni az életben :)
2/7 anonim válasza:
Én is hiszek ebben, de ez inkább utópia. Azért, mert az emberek 99%-nak sokkal fontosabb a saját boldogsága, érvényesülése, mint hogy küzdjön a másikért. Ez rossz hozzáállás, mivel sokkalta több szeretetet kap az ember, ha előbb ad is, önzetlenül. Szóval egoisták vagyunk, mi emberek. Nem nagyon látok ilyet az ismerősi körömben, pedig én aztán megválogatom a barátaimat.
3/7 anonim válasza:
Ha felétek száguld egy vonat szerethetitek bármennyire is egymást, el fog b**zni. Így nem nem hiszem, sok ember szereti egymást igazán, még is tudják hogy bizonyos okok miatt soha nem lehetnek együtt. Álomvilág csak a fejünkbe létezik, ez sajna a csúnya valóság, ne álmodozz mert hatalmasat fog rád verni az élet.
4/7 anonim válasza:
igen, mert akkor annyira fáj a kezük, hogy nem figyelnek oda a belső fájdalmakra:D
5/7 anonim válasza:
Nem hiszek ebben, mert ha így kiállnak egy kamion elé, akkor azt nem tudják megállítani.
6/7 anonim válasza:
Én teljesen meg akarok állni a saját lábamon és idáig is mindig én segitettem másoknak, nekem soha senki. Tehát ha a barátnőm rossz paszban volt én vigasztaltam, forditva már ő épp nem ért rá. Ha valakit ki kellett segitenem anyagilag, én adtam, nekem még annyit se segitettek hogy otthon felejtettem a pénztárcámat és másnapra kölcsön, hogy vegyek egy szendvicset. Ugyhogy én segitek, de én már nem hiszek abban, hogy nekem segitene valaki, kivéve a családom. Már abban sem hiszek, hogy olyan társat találok akivel egymást segitjük, valahogy ebben is tudtam csalodni. Persze azért nyitott vagyok, hátha már egyszer pozitivan is tudok csalodni.
7/7 anonim válasza:
A szeretet nem old meg mindent, pl. nem gyógyít meg egy halálos betegségből. Könnyebbé sem mindig teszi az életet.
A szeretet az ember minősége. A legjobb dolog, amire képes vagy.
Ezért érdemes gyakorolni minden nap.
A kérdésedre válaszolva: a nehéz idők nem mindig átvészelhetők. De szeretettel valóban könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!