Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan dolgozzam fel hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel hogy nem kellek senkinek? Mit ronthatok el?

Figyelt kérdés
Minden fiúhoz akihez közelebb kerültem, mindig kedves, megértő voltam. Elnéztem nekik a rossz tulajdonságaikat. De ők miért nem nézték el az enyémet? Akikkel jártam azokat nem nem értem miért léptek le egy szó nélkül. Hiszen még csak veszekedés sem volt köztünk. Én nézzem el a fiúknak hogy késnek a randikról? De ők nem nézik el nekem hogy nem vagyok a társaság középpontja.
2014. aug. 2. 10:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne legyél elkeseredett, majd találsz olyat aki elfogad olyannak amilyen vagy, akik meg eddig nem fogadtak el azokkal jobb is hogy nem kezdtél el komolyabb kapcsolatot, a végén te is rájöttél volna, hogy nem az igazi. Esetleg kicsit másképp gondolkozz Te is, pl. én sokmindent eltervezek magamnak, hogy megtanulok pár nyelvet jól, valami jó szakmát diplomás szinten elvégzek,

tehát megprobálok társ nélkül boldogulni, azt ha közben megismerkedek olyannal akivel jól kijövök akkor annak örülök, de ha nem akkor is lekötöm magam mással.

2014. aug. 2. 10:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Majd találsz olyat, akivel mindenben egyeztek!:) Nem kell semmit sem elnézni, ami nem tetszik az embernek. Nekem pl. nem tetszik, ha valaki semmikellő és kishitű, mert azzal nem tudok haladni előre az életben. Szóval ezt nem fogom elnézni senkinek, mások meg így élik le a életüket, szóval nekik meg az a jó:)
2014. aug. 2. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Szamomra nagyon ismeros a sztori. Egy fiu, akivel talalkozgattam, akiert odavoltam, min. 5, de volt, hogy 20 percet is vártam rá. Oké, utána kiengesztelt.

Viszont vannak dolgok, amiket nem szabad elnézni. Ha fontos vagy, keres. És ne adj le az elvárásaidból (reális határokon belül.) Nekem még barátom sem volt. Megszerzem a fiúkat, de megtartani már nem tudom.

Fejleszd önmagad, ezt jól írta valaki. Sportolj, az a közérzetnek nagyon jót tesz!!! És foglald le magad. Sok sikert!

L

2014. aug. 2. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!