Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm az iszonyat büdös párnáját szagolgatja állandóan. Hogy tudnám leszoktatni róla?
Figyelt kérdés
Van egy párnája ami már vagy 10 éve megvan neki, sosem volt kimosva és kb tömény húgyszagú. Kértem én már normálisan, és nem normálisan is hogy hagyja abba a szagolgatását de nem érdekli. (Amúgy a bőre is tiszta gombás néha , szerintem az is a párnától, de ő ellenkezik). Mit tehetek? Ordítsak vele?2014. aug. 1. 22:09
21/31 RRR válasza:
cseréld ki az anyjáéval éjjelre
ha már ekkor hülye ,hogy engedi
22/31 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az előző csávója hugyozta le a párnát?
23/31 anonim válasza:
Vagy így akar rávezetni a pisiszexre.
24/31 anonim válasza:
Én azt csinálnám, h éjjel megvakargatnám vele a lyukamat aztán az extra aroma végett kicsit rátenném az arcára pár mp-ig.
25/31 anonim válasza:
Kérdező akkor meg aludj egy tollak helyett sz*rral kitömött párnán, így a feng sui szerint a minimálisra deklarálhatod a negatív energia áramlást !
27/31 anonim válasza:
Mit mond, miért nem hajlandó kimosni?
28/31 anonim válasza:
szerintem szarjatok rá egyet közösen ne félj utána mindjárt meghittebb lesz az egész te se úgy fogsz már a párnára tekinteni mint eddig
29/31 anonim válasza:
Beszélnék az anyjával, megpróbálnám a cinkosommá tenni. Elmondanám neki, hogy a lánya egy büdös, betegséged terjesztő párnáért van oda, és rohadtul irritál Téged. Vagy mossa ki, vagy dobja ki a p*csába. Ha az anyja is egy szinten van a csajjal, akkor a csajnak mondanám, hogy többet nem megyek át, mert gusztustalan az egész, és sz4rul érzed magad a szobájában.
Érdekes barátnőd lehet... Ha nekem bárki felhívná a figyelmemet arra, hogy húgyszagú a párnám, rohadtul beégve érezném magam, és kidobnám a párnát a fenébe... Pláne, ha a barátom szólna így, brrr... Tök ciki.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!