Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy észrevegye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy észrevegye, szeretnék vele járni?

Figyelt kérdés
Van 1 srác akivel már 3 éve ismerjük egymást. Soha nem jártunk, nem volt köztünk semmi kapcsolat. Đe az a helyzet (Ez miatt szégyellem magam) Hogy én közbe beleszerettem, és annélkül hogy jártunk volna, rendszeresen lefeküdtem vele csak úgy, és még most is néha-néha kavarászunk. Csak hétvégi bulikba találkozunk, és van pár lány akivel így van, de szerintem meg tudna komolyodni egy lány mellett ha szerelmes lesz. Mit csináljak? Hogy vezessem rá hogy szeretnék vele járni? :((( Nagyon szeretem :(
2010. jan. 11. 18:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%

nehéz dolgod lesz, mert én olyan lánnyal nem járnék akivel hétvégente csak úgy lefeküdtem. ki tudja hány fiúval csinálta(d) ugyanezt.

Szerintem felejtős, de a remény hal meg utoljára!

2010. jan. 11. 18:13
 2/21 anonim ***** válasza:
Éljenek a nemi betegségek!
2010. jan. 11. 18:13
 3/21 A kérdező kommentje:

Ja! És nagyon nehéz esetről van szó :(((

Nem tudom mit csináljak... semmit nem tudok :((((((

Amiben csak tudtok, legyetek szivesek tanácsot adni. Köszi

16/L a srác 18

2010. jan. 11. 18:14
 4/21 A kérdező kommentje:
Csak vele volt ez :$ és ezt ő is tudja... Nagyon szeretem, és ő akarta ez, és így én is, mivel szeretem. De ő nem tudja :(((
2010. jan. 11. 18:15
 5/21 anonim ***** válasza:
mondd azt, hogy vagy téged választ vagy a többi csajt, bár kétlem, hogyha eddig te is egy voltál a sokból akivel lefeküdt néha ha bevallanád megváltozna... szerintem csak megszüntetné a kapcsolatot veled vagy direkt ezt használná, hogy minél többször ágyba vihessen...
2010. jan. 11. 18:22
 6/21 A kérdező kommentje:
Neeeee!!!! :((((( Én nagyon szeretem :(
2010. jan. 11. 18:23
 7/21 anonim ***** válasza:

Sajnos azt kell mondanom, itt még én se nagyon tudok semmi bíztatóval szolgálni (pedig általában megpróbálok...). Nem jól fogtál bele az egész kapcsolatba, nem az elején kezdted el, hanem egyből belepörgettél, átugorva a fontos részeket. Ha eddig megkaphatott, és mégsem te voltál neki egyedül ez alatt az idő alatt sem, akkor ha bevallod, akkor két valószínű és egy kevésé valószínű végeredménnyel járhat:

1. símán visszadobja a dolgot, egy egyszerű "kössz, de kössz nem" kategóriájú magyarázattal.

2. igent mond, de semmit nem fog megváltoztatni, ahogy az előttem szóló is mondta. Ez talán a legrosszabb neked.

3. Igent mond, és komolyan is gondolja. Ez nem nagyon valószínű, mert akkor már magától is előállt volna ezzel, és nem lett volna senki mással eddig sem.

Sajnos nem vagy túl jó helyzetben, de remélem azzal tisztában vagy, hogy ez nem csak az Ő hibája...

2010. jan. 11. 19:20
 8/21 anonim ***** válasza:
Mondd el őszintén, hogy te nem csak a szex miatt kavargattál vele, hanem érzel iránta valamit, ettől gondolom változik az ő véleménye is a dologról. Legyél már őszinte. Ha akarsz valamit tegyél érte, és mutasd ki az érzéseid, ha te is többet akarsz, előbb mutass te többet.
2010. jan. 11. 19:23
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. :(( hát igen.. nem a szex miatt kavarogtam vele. Jobban megismertem, beleszerettem, és ő azt akarta.. és és minden nélkül mindig oda adtam neki magam mert nagyon megszerettem. Hallottam már olyat is hogy valakik így jöttek össze hogy először laza és utána komoly lett (Tudom ritka) De mit tegyek? Hogy próbálkozzak?
2010. jan. 11. 19:28
 10/21 A kérdező kommentje:
Ő nem tudja hogy szeretem, csak hogy igen odavagyok érte.. Mert főleg hogy neki adtam a szüzességemet így mindenképp tudja hogy fontos nekem, de nem tudom hogy lehetne ebből kapcsolat
2010. jan. 11. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!