Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy észrevegye, szeretnék vele járni?
nehéz dolgod lesz, mert én olyan lánnyal nem járnék akivel hétvégente csak úgy lefeküdtem. ki tudja hány fiúval csinálta(d) ugyanezt.
Szerintem felejtős, de a remény hal meg utoljára!
Ja! És nagyon nehéz esetről van szó :(((
Nem tudom mit csináljak... semmit nem tudok :((((((
Amiben csak tudtok, legyetek szivesek tanácsot adni. Köszi
16/L a srác 18
Sajnos azt kell mondanom, itt még én se nagyon tudok semmi bíztatóval szolgálni (pedig általában megpróbálok...). Nem jól fogtál bele az egész kapcsolatba, nem az elején kezdted el, hanem egyből belepörgettél, átugorva a fontos részeket. Ha eddig megkaphatott, és mégsem te voltál neki egyedül ez alatt az idő alatt sem, akkor ha bevallod, akkor két valószínű és egy kevésé valószínű végeredménnyel járhat:
1. símán visszadobja a dolgot, egy egyszerű "kössz, de kössz nem" kategóriájú magyarázattal.
2. igent mond, de semmit nem fog megváltoztatni, ahogy az előttem szóló is mondta. Ez talán a legrosszabb neked.
3. Igent mond, és komolyan is gondolja. Ez nem nagyon valószínű, mert akkor már magától is előállt volna ezzel, és nem lett volna senki mással eddig sem.
Sajnos nem vagy túl jó helyzetben, de remélem azzal tisztában vagy, hogy ez nem csak az Ő hibája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!