Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy önbizalom hiányos, szeretetéhes, zárkózott, csendes lányt nem lehet szeretni ugye?
miért ne lehetne szeretni? mindenkit lehet szeretni! mindenkinek meg van a szép oldala...még ha nem is akarja megmutatni :) szerintem előnye is van ezeknek a tulajdonságoknak :)
21F
#2:
nem tudom ez a kérdés rólad szól e kérdező...de ha tudod milyen az önbizalom hiány, meg azaz érzés amikor az ember azt hiszi "nem tudják szeretni és nem szereti senki" akkor gondolj bele van egy olyan fiú aki a csalódás(ok) miatt ugyanezt érzi, de nem mutatja ki, csak belül gondolja, hogy "őt senki sem szereti, nem tudják szeretni"...találkozik egy ilyen lánnyal...és tudja, hogy van végre valaki aki tényleg megérti mit érez és tudja, ha szereti mindent megad neki akkor ő mindig vele lesz...nagyon növelheti az önbizalmát és a kapcsolat azért lesz erős, mert tudja, hogy a másik ugyanolyan önbizalom hiányos volt mint ő, megérti az érzéseit, megértik egymást és egymást erősítve a kapcsolat is megerősödött és kialakult egy erős ragaszkodás azáltal, hogy végre megkapták a szeretetet a másiktól...
remélem nagyjából érthető volt :) kicsit bonyolultan rajzolódott ki a fejemben és nem tudtam jobban megfogalmazni, hogyan nézhetne ez ki...
nem éppen :) én egy kedves szeretni való lányt keresek...volt egy jó pár ribizlinél lehetőségem...kívülről nagyon szépek voltak, szép arc! de sajnos belül mind romlott volt...esélyt sem adtam nekik...de lehet a fiúknak az kell :) én már férfinak érzem magam :)
21F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!